TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

40 mijë fletëvotime të pavlefshme, kryesisht si pasojë e shënimit të më shumë se dy subjekte politike

Koha.net - 09.10.2019

Rezultati aktual i zgjedhjeve parlamentare mbase do të mund të ishte ndryshe sikur të mos kishte kaq fletëvotime të pavlefshme. Përkundrazi, numri i tyre po vlerësohet i lartë dhe shqetësues.

DnV: Zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, të administruara sipas standardeve më të larta

Lajmi.net - 08.10.2019

DnV vlerëson që këto zgjedhje janë zhvilluar në frymë të qetë dhe demokratike, pa ndonjë parregullsi apo incident serioz që do të mund të cenonte integritetin dhe besueshmërinë e publikut ndaj ...

DnV: Shqetësues numri i madh i fletëvotimeve të pavlefshme

Botasot - 08.10.2019

Për rrjetin e organizatave joqeveritare “Demokracia në Veprim” në zgjedhjet e 6 tetorit, mbetet shqetësues numri i madh i fletëvotimeve të pavlefshme.

DnV e vlerëson të qetë dhe me parregullsi të vogla procesin zgjedhor

Medial - 08.10.2019

Demokracia në Veprim ka shpalosur para mediave deklaratën preliminare për monitorimin e procesit zgjedhor për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit.

Shqetësues numri i madh i fletëvotimeve të pavlefshme

Lajmi.net - 08.10.2019

Kështu u tha në një konferencë për media të mbajtur nga DnV, e cila ka monitoruar zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë, me ç’rast ka treguar sot për gjithë rrjedhën e procesit zgjedhor.

DnV: Shqetësues numri i madh i fletëvotimeve të pavlefshme

Telegrafi - 08.10.2019

Për rrjetin e organizatave joqeveritare “Demokracia në Veprim” në zgjedhjet e 6 tetorit, mbetet shqetësues numri i madh i fletëvotimeve të pavlefshme.