TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Taravari “dridh” spitalin klinik në Shtip…

Ina - 17.07.2017

Pas inspektimit në Spitalin Klinik në Shtip, janë vërejtur parregullsi të caktuara në punë, sjellje jo etike nga disa punonjës dhe gjithashtu është konstatuar se higjiena në këtë institucion nuk ...

Shkarkohet drejtori i Spitalit të Shtipit dhe drejtori ekonomik i Spitalit të Tetovës

Portalb - 17.07.2017

Disa parregullsi në punë, sjellje joetike të një pjese të të punësuarve dhe higjienë e cila nuk është në nivel të kënaqshëm, janë vërejtur pas inspektimit të kryer në Spitalin klinik në Shtip.

Pas inspektimit të gjendjes të Spitalit Klinik në Shtip, shkarkohet drejtori i këtij institucioni

Zhurnal - 17.07.2017

Pas inspektimit të gjendjes të Spitalit Klinik në Shtip, shkarkohet drejtori i këtij institucioni Shtip, 17 korrik - Dje Ministria e Shëndetësisë kishte dërguar një ekip inspekcioni në Spitalin ...

Ky është raporti i MSH për spitalin e Shtipit, shkarkohet drejtori (Foto)

Telegrafi - 17.07.2017

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni me një njoftim drejtuar mediave ka njoftuar për parregullsi në Spitalin e Shtipit. Këto parregullsi janë konstatuar nga inspekcioni i dërguar pa paralajmërim në ...

Aksion për pastrimin e qarkut në Qendrën Klinike

Idividi - 17.07.2017

Shkup, 16 korrik 2017 (MIA) - Ministria e Shëndetësisë organizon aksion për pastrimin e hapësirave midis Klinikave, në qarkun e kompleksit të klinikave "Nënë Tereza".

Aksion për pastrimin e qarkut në Qendrën Klinike "Nënë Tereza

Zhurnal - 16.07.2017

Aksion për pastrimin e qarkut në Qendrën Klinike "Nënë Tereza Shkup, 16 korrik - Aksion për sanimin e rrugëve të hyrjes dhe pastrim të mjedisit midis klinikave në qarkun e kompleksit të klinikave ...

Taravari ne aksion, ja çka bëri sot në mëngjes (FOTO)

Ina - 16.07.2017

Ministri i Shëndetësis, Arben Taravari sot në mëngjes nga ora 8:30 deri 16:30 ka orgnaizuar aksion për pastrimin e hapsirës midis klinikave, rrethi i kompleksit të klinikave “Nënë Tereza”.

Taravari edhe të dielën punon, shikoni çka ka bërë sot në mëngjes (FOTO)

Ina - 16.07.2017

Arben Taravari Qendra Spitalore “Nënë Tereza” sot është marrë në duart e kujdesit, duke iu nënshtruar një Aksioni Imediat që do të shtrojë rrugët e kësaj Qendre dhe do të pastrojë çdo ambient të saj.

Taravari shkarkon drejtorët

Almakos - 17.07.2017

Pas inspektimit në Spitalin Klinik në Shtip, janë vërejtur parregullsi të caktuara në punë, sjellje jo etike nga disa punonjës dhe gjithashtu është konstatuar se higjiena në këtë institucion nuk ...

Inspektohen spitalet nëpër Maqedoni, problem kryesor higjiena

Gazeta Express - 16.07.2017

Aksion për sanimin e rrugëve të hyrjes dhe pastrim të mjedisit midis klinikave në qarkun e kompleksit të klinikave “Nënë Tereza” u zbatua sot në organizim të Ministrisë së ...

Shkarkohet drejtori Spitalit të Shtip dhe drejtori ekonomik i Spitalit të Tetovës

Almakos - 17.07.2017

Disa parregullsi në punë, sjellje joetike të një pjese të të punësuarve dhe higjienë e cila nuk është në nivel të kënaqshëm, janë vërejtur pas inspektimit të kryer në Spitalin klinik në Shtip.

Ky лshtл raporti i MSH pлr spitalin e Shtipit, shkarkohet drejtori

Botasot - 17.07.2017

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni me një njoftim drejtuar mediave ka njoftuar për parregullsi në Spitalin e Shtipit. Këto parregullsi janë konstatuar nga inspekcioni i dërguar pa paralajmërim në ...

Inspektimet në spitale, problem kryesor higjiena

Portalb - 16.07.2017

Aksion për sanimin e rrugëve të hyrjes dhe pastrim të mjedisit midis klinikave në qarkun e kompleksit të klinikave “Nënë Tereza” u zbatua sot në organizim të Ministrisë së Shëndetësisë.

Nga java e ardhshme ndryshime në sistemin “Termini im”

Portalb - 16.07.2017

Ministri i shëndetësisë Arben Taravari paralajmëroi ndryshimet në sistemin “Termini im” të cilat pritet të promovohen gjatë javës së ardhshme. “Kjo do të jetë një risi, kur lind fëmija nuk shkon ...

Taravari fillon me shkarkimin e drejtorлve tл Spitaleve

Botasot - 17.07.2017

Disa parregullsi në punë, sjellje joetike të një pjese të të punësuarve dhe higjienë e cila nuk është në nivel të kënaqshëm, janë vërejtur pas inspektimit të kryer në Spitalin klinik në Shtip.

Inspektimet në spitale, problem kryesor higjiena

Almakos - 16.07.2017

Aksion për sanimin e rrugëve të hyrjes dhe pastrim të mjedisit midis klinikave në qarkun e kompleksit të klinikave “Nënë Tereza” u zbatua sot në organizim të Ministrisë së Shëndetësisë.

Taravari: Nga nesër do të ketë ndryshime në sistemin "Termini im"

Zhurnal - 16.07.2017

Taravari: Nga nesër do të ketë ndryshime në sistemin "Termini im" Shkup, 16 korrik - Ministri i shëndetësisë Arben Taravari paralajmëroi se javën e ardhshme do të pasojnë ndryshime në sistemin ...

Taravari shkarkon drejtorët e spitaleve

Albeu.com - 17.07.2017

Ministria e Shëndetësisë pas inspektimit të kryer në Spitalin klinik në Shtip ka kostatuar disa parregullsi në punë, sjellje joetike të një pjese të të punësuarve dhe higjienë e cila nuk është në ...

Qenda Klinike, pastrohen ambientet e jashtme, radha për ambientet e brendshme

Flaka - 16.07.2017

Aksion për rregullimin e rrugëve hyrëse dhe pastrim të mjedisit midis klinikave në qarkun e kompleksit të klinikave “Nënë Tereza” u zbatua sot në organizim të Ministrisë së Shëndetësisë.

Shkarkohen drejtori mjekësor në SK Shtip dhe drejtori ekonomist në SP Tetovë

Idividi - 17.07.2017

Shkup, 17 korrik 2017 (MIA) - Disa parregullsi në punë, sjellje joetike të një pjese të të punësuarve dhe higjienë e cila nuk është në nivel të kënaqshëm, janë vërejtur pas inspektimit të kryer në ...

Aksion për pastrimin e Qendrës Klinike “Nënë Tereza”

Lajm - 16.07.2017

Aksion për rregullimin e rrugëve hyrëse dhe pastrim të mjedisit midis klinikave në qarkun e kompleksit të klinikave “Nënë Tereza” u zbatua sot në organizim të Ministrisë së Shëndetësisë.

Aksion për pastrimin e qarkut në Qendrën Klinike "Nënë Tereza

Idividi - 17.07.2017

Shkup, 16 korrik 2017 (MIA) - Aksion për sanimin e rrugëve të hyrjes dhe pastrim të mjedisit midis klinikave në qarkun e kompleksit të klinikave "Nënë Tereza" u zbatua sot në organizim të Ministrisë ...