TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Koxias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë

Ina - 12.01.2019

Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Koxijas, pas votimit të ndryshimeve kushtetuese ka biseduar me kryeministrin e Maqedonisë dhe m shefin e diplomacisë së Maqedonisë ndërsa përmes ...

Nikos Kotzias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë

Botasot - 11.01.2019

Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin.

Nikos Kotzias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë

Telegrafi - 11.01.2019

Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin.

Nikos Kotzias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë

Lajm - 11.01.2019

Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin.

Nikos Kotzias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë

Tetova Sot - 11.01.2019

Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin.

Letërnjoftimi i ri i Maqedonisë, lajme të mira nga Greqia

Flaka - 12.01.2019

Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin.