TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm

Medial - 13.08.2019

SITKI YILDIZ, HÜSEYİN YILDIZ Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit ...

Bie niveli i ujit nga nxehtësia, shfaqet sërish fshati i dikurshëm

Zeri - 13.08.2019

Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgjeve.

Bie niveli i ujit nga nxehtësia, shfaqet sërish fshati i dikurshëm (VIDEO)

Tetova Sot - 14.08.2019

Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgjeve.

Video/Nxehtësia thith ujin, shfaqet sërish fshati i dikurshëm

BalkanWeb - 14.08.2019

Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgjeve.

Bie niveli i ujit nga nxehtësia, shfaqet sërish fshati i dikurshëm

Lajmi.net - 14.08.2019

Fshati i dikurshëm Bashqavush në qytetin Agrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Jazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur ...

Bie niveli i ujit nga nxehtësia, shfaqet sërish fshati i dikurshëm (VIDEO)

Albeu.com - 14.08.2019

Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgjeve.