TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Për markat tregtare në Selanik bisedohet në bazë pariteti

Tetova Sot - 16.05.2019

Bisedimet e komisionit maqedonas-grek për markat tregtare udhëhiqen në kuadër të Marrëveshje së Prespës dhe në bazë pariteti, deklaroi sot zëdhënësi qeveritar Mile Boshnjakovski.

Për markat tregtare në Selanik bisedohet në bazë pariteti

Flaka - 16.05.2019

Bisedimet e komisionit maqedonas-grek për markat tregtare udhëhiqen në kuadër të Marrëveshje së Prespës dhe në bazë pariteti, deklaroi sot zëdhënësi qeveritar Mile Boshnjakovski.