TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hapet shtëpi për prindërit që nuk janë nga Shkupi, fëmijët e të cilëve mjekohen në Klinikën e Fëmijëve

Telegrafi - 11.01.2019

Dje në afërsi të Qendrës Klinike në Shkup është hapur shtëpi për prindërit që nuk janë nga Shkupi, fëmijët e të cilëve janë të prekur nga sëmundjet malinje dhe mjekohen në Departamentin për ...

Hapet shtëpi për prindërit që nuk janë nga Shkupi, fëmijët e të cilëve mjekohen në Klinikën e Fëmijëve

Botasot - 11.01.2019

Dje në afërsi të Qendrës Klinike në Shkup është hapur shtëpi për prindërit që nuk janë nga Shkupi, fëmijët e të cilëve janë të prekur nga sëmundjet malinje dhe mjekohen në Departamentin për ...

Katër gabimet që bëjnë prindërit me fëmijët, por më pas pendohen

Telegrafi - 10.01.2019

Të gjithë prindërit duan më të mirën për fëmijët e tyre. Ata punojnë dhe sakrifikojnë shumë që fëmijëve mos t’u mungojë asgjë. Mirëpo, ndonjëherë nuk mjaftojnë vetëm të mirat materiale që prindërit u ...

Është hapur shtëpi për prindërit, fëmijët e të cilëve shërohen nga sëmundjet malinje në Shkup

Portalb - 10.01.2019

Shtëpi për prindër që nuk janë nga Shkupi, ndërsa fëmijët e të cilëve mjekohen në Repartin e Hematologjisë së Klinikës për Sëmundje të Fëmijëve, është hapur dje.

Kur nëna kujdeset tepër për fëmijën: Kjo nuk është dashuri, është problem!

Flaka - 10.01.2019

A jeni prind i cili me fëmijën e vet bën çdo detyrë shtëpie, në vend që të fëmijës i zgjidh problemet në shkollë dhe problemet me miqtë dhe kontrollon çdo hap të tij? Ky model kujdesi prindëror është ...

Hapet shtëpi për prindërit që nuk janë nga Shkupi, fëmijët e të cilëve mjekohen në Klinikën e Fëmijëve

Lajm - 11.01.2019

Dje në afërsi të Qendrës Klinike në Shkup është hapur shtëpi për prindërit që nuk janë nga Shkupi, fëmijët e të cilëve janë të prekur nga sëmundjet malinje dhe mjekohen në Departamentin për ...

4 gabimet që bëjnë prindërit me fëmijët, por më pas pendohen

Medial - 11.01.2019

Të gjithë prindërit duan më të mirën për fëmijët e tyre. Ata punojnë dhe sakrikojnë shumë që fëmijëve mos t’u mungojë asgjë. Mirëpo, ndonjëherë nuk mjaftojnë vetëm të mirat materiale që prindërit u ...

Është hapur shtëpi për prindërit, fëmijët e të cilëve shërohen nga sëmundjet malinje në Shkup

Lajm - 10.01.2019

Shtëpi për prindër që nuk janë nga Shkupi, ndërsa fëmijët e të cilëve mjekohen në Repartin e Hematologjisë së Klinikës për Sëmundje të Fëmijëve, është hapur dje.

Katër gabimet që bëjnë prindërit me fëmijët, por më pas pendohen

Botasot - 11.01.2019

Të gjithë prindërit duan më të mirën për fëmijët e tyre. Ata punojnë dhe sakrifikojnë shumë që fëmijëve mos t’u mungojë asgjë. Mirëpo, ndonjëherë nuk mjaftojnë vetëm të mirat materiale që prindërit u ...