TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prokuroria e Pejës ngre aktakuzë ndaj katër kolegëve të Gazmend Muhaxherit

Gazeta Express - 12.06.2019

Prokuroria Themelore e Pejës, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër D.Sh., G.L., R.Zh., dhe G.Sh., për veprën penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, (të gjithë ...

Aktakuzë ndaj 5 të pandehurve për keqpërdorim detyre dhe mashtrim

Botasot - 12.06.2019

Prokuroria Themelore Pejës, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve D.Sh., G.L., R.Zh., dhe G.Sh., për veprën penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar dhe ...

Aktakuzë ndaj pesë të pandehurve për dëmtim të buxhetit komunal në Pejë

Koha.net - 12.06.2019

Prokuroria Themelore Pejës, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve D.Sh., G.L., R.Zh., dhe G.Sh., për veprën penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, ...

Aktakuzë ndaj pesë personave në Pejë për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe mashtrim

Medial - 12.06.2019

Prokuroria Themelore Pejës, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve D.Sh., G.L., R.Zh., dhe G.Sh., për veprën penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, ...

Aktakuzë ndaj pesë të pandehurve për keqpërdorim detyre dhe mashtrim

Telegrafi - 12.06.2019

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve D.Sh., G.L., R.Zh., dhe G.Sh., për veprën penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar ...

Aktakuzë ndaj shefit të kabinetit të kryetarit të Pejës dhe katër të tjerëve për prerëse bari

Koha.net - 13.06.2019

Prokuroria Themelore e Pejës ka njoftuar të mërkurën se ka ngritur aktakuzë ndaj pesë zyrtarëve komunalë për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës zyrtare” dhe “Mashtrimi”.