TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Në ditën ndërkombëtare “Gluten Free”, Super Viva sjellë produkte të reja me Zbritje

Telegrafi - 13.01.2018

A ka më mirë se të shijoni ushqimet e preferuara, dhe mbi të gjitha pa gluten dhe me zbritje.. Ushqimet pa gluten janë duke u kërkuar më shumë se asnjëherë më parë sepse një dietë “gluten free” mund ...

Gluteni, një problem në rritje kohët e fundit

Telegrafi - 12.01.2018

Gluteni është një temë për të cilën po flitet shumë në ditët e sotme. Vlerësohet se pothuajse 40% e popullsisë botërore është intolerante ndaj glutenit dhe më shumë se 55 sëmundje lidhen me të.

Gluteni, një problem në rritje kohët e fundit

Flaka - 12.01.2018

Gluteni është një temë për të cilën po flitet shumë në ditët e sotme. Vlerësohet se pothuajse 40% e popullsisë botërore është intolerante ndaj glutenit dhe më shumë se 55 sëmundje lidhen me të.