TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Toyota RAV4 me dizajn të ri dhe përmasa shumë të përshtatshme

Flaka - 08.11.2019

Model shumë i përshtatshëm për vozitje urbane, me komoditet të lartë. Kur e lansoi gjeneratën e parë të RAV4 më 1994, Toyota befasoi të gjithë me një crossover shumë të ...

Toyota RAV4 me dizajn të ri dhe përmasa shumë të përshtatshme

Telegrafi - 08.11.2019

Model shumë i përshtatshëm për vozitje urbane, me komoditet të lartë Kur e lansoi gjeneratën e parë të RAV4 më 1994, Toyota befasoi të gjithë me një crossover shumë të këndshëm, transmeton Telegrafi.

Toyota RAV4 me dizajn të ri dhe përmasa shumë të përshtatshme

Zhurnal - 08.11.2019

Model shumë i përshtatshëm për vozitje urbane, me komoditet të lartë Kur e lansoi gjeneratën e parë të RAV4 më 1994, Toyota befasoi të gjithë me një crossover shumë të këndshëm, transmeton Telegrafi.