TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Përfundon debati për ligjin e gjuhëve, nesër deputetët do të votojnë

Zhurnal - 14.11.2017

Përfundon debati për ligjin e gjuhëve, nesër deputetët do të votojnë Shkup, 14 nëntor - Më në fund pas disa muajve mbaroi diskutimi i fazës parë i propozim ligjit për gjuhët.

Përfundon debati për ligjin e gjuhëve, nesër votohet nga deputetët

Albeu.com - 14.11.2017

Pas disa muajve shtyrjesh ka mbaruar diskutimi i fazës parë i propozim ligjit për gjuhët. Ditën e nesërme, deputetët do të votojnë për nevojën për sjelljen e këtij ligji .

Deputetët nesër votojnë për leximin e parë të ligjit për përdorimin e gjuhëve

Telegrafi - 14.11.2017

Ka përfunduar diskutimi për ligjin për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë. Nesër deputetët do të votojnë për nevojën për sjelljen e këtij ligji. Ligji më pas shkon në Komisionin për Çështje ...

Debati për përdorimin e gjuhëve në Maqedoni vazhdon me retorikë të njëjtë

Telegrafi - 14.11.2017

Hyjmë në fazë të ndërtimit të besimit mes komuniteteve. Duam sistem më të mirë, ligje më të mira, jetë më të mirë për të gjithë. Të dërgojmë mesazh se Kuvendi do t’ua garantojë të gjitha të drejtat e ...

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për gjuhët

Zhurnal - 14.11.2017

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për gjuhët Shkup, 14 nëntor - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë.

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për gjuhët

Almakos - 14.11.2017

14 November Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë. Debati i seancës së 15-të kuvendore për këtë ligj u ndërpre ...

Kuvend, vazhdon debati për Ligjin për Gjuhët

Almakos - 14.11.2017

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë. Debati i seancës së 15-të kuvendore për këtë ligj u ndërprit para ...

Shtyhet për nesër debati për ligjin e gjuhëve

Albeu.com - 13.11.2017

Në seancën e sotme është debatuar për përdorimin e ligjit të gjuhëve ndërkohë që pushteti kërkon që të tejkalohen dallimet dhe të gjendet një zgjidhje e përbashkët derisa opozita thekson se ligji ...

Debati për ligjin e gjuhës vazhdon nesër, për opozitën është jokushtetues

Zhurnal - 13.11.2017

Debati për ligjin e gjuhës vazhdon nesër, për opozitën është jokushtetues Shkup, 13 nëntor - Në seancën e sotme është debatuar për përdorimin e ligjit të gjuhëve ndërkohë që pushteti kërkon që të ...

Debati për ligjin për gjuhët vazhdon nesër

Portalb - 13.11.2017

Edhe në pjesën e pasdites të vazhdimit të sotëm të seancës së 15-të, deputetët i kanë paraqitur qëndrimet e ndryshme rreth projekt-ligjin për përdorimin e gjuhëve.

Debati kuvendor për gjuhët me retorikë të njëjtë

Idividi - 14.11.2017

Shkup, 14 nëntor 2017 (MIA) - Hyjmë në fazë të ndërtimit të besimit mes komuniteteve. Duam sistem më të mirë, ligje më të mira, jetë më të mirë për të gjithë.

Sot vazhdon debati për ligjin për gjuhët në Maqedoni

Telegrafi - 14.11.2017

Kuvendi i Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë diskutimin për propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë. Debati i seancës së 15-të për këtë ligj u ndërpre para fillimit të fushatës për ...

Qeveria dhe opozita përsëri me qëndrime të kundërta për ligjin për gjuhët

Telegrafi - 13.11.2017

Pas pauzës për shkak të zgjedhjeve lokale, deputetët e Kuvendit të Maqedonisë sot vazhduan diskutimin për propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve. Qëndrimet e deputetëve të partive qeverisëse dhe ...

Ligji për gjuhët sot sërish para deputetëve

Albeu.com - 13.11.2017

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi të premten paralajmëroi se debati kuvendor për ligjin për gjuhët do të zhvillohet sot. Në rrjedhën e deritanishme të debatit për këtë ligj dhe të debateve të ...

Ligji për gjuhët sërish para deputetëve

Almakos - 13.11.2017

Deputetët në Kuvendin e Maqedonisë sot duhet ta vazhdojnë debatin për Propozim ligjin për përdorimin e gjuhëve në kuadër të mbledhjes së 23-të që ishte ndërprerë për shkak të fillimit të fushatës për ...

Ligji për gjuhët rikthehet sot në Kuvend

Almakos - 13.11.2017

13 November Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë sot duhet ta propozojnë debatin për propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve në kornizë të seancës së 15 e cila u ndërpre më 23 shtator për shkak të ...

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për përdorimin e gjuhëve

Portalb - 13.11.2017

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve, në lexim të parë. Debati në seancën e 15-të të Kuvendit për këtë ligj u ndërpre para ...

Debati për ligjin për gjuhët vazhdon nesër

Almakos - 13.11.2017

13 November Edhe në pjesën e pasdites të vazhdimit të sotëm të seancës së 15-të, deputetët i kanë paraqitur qëndrimet e ndryshme rreth projekt-ligjin për përdorimin e gjuhëve.

Përfundoi debati për ligjin e gjuhëve, nesër hidhet në votim

Portalb - 14.11.2017

Përfundoi debati për leximin e parë të ligjit të gjuhëve i cili dje u rikthye në debat pas zgjedhjeve lokale ndërkohë që nesër i njëjti pritet të votohet nga deputetët, njofton Portalb.mk .

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për gjuhët

Portalb - 14.11.2017

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë. Debati i seancës së 15-të kuvendore për këtë ligj u ndërprit para ...

Ligji për shqipen prej sot ‘nxehë’ atmosferën në Kuvend

Ina - 13.11.2017

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve, në lexim të parë. Debati në seancën e 15-të të Kuvendit për këtë ligj u ndërpre para ...

Debati për ligjin për gjuhët vazhdon nesër

Idividi - 14.11.2017

Shkup, 13 nëntor 2017 (MIA) - Edhe në pjesën e pasdites të vazhdimit të sotëm të seancës së 15-të, deputetët i kanë paraqitur qëndrimet e ndryshme rreth projekt-ligjin për përdorimin e gjuhëve.

Kuvend, vazhdon debati për ligjin për gjuhët

Albeu.com - 14.11.2017

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë. Debati i seancës së 15-të kuvendore për këtë ligj u ndërprit para ...

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për përdorimin e gjuhëve

Lajm - 13.11.2017

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve, në lexim të parë. Debati në seancën e 15-të të Kuvendit për këtë ligj u ndërpre para ...

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për gjuhët

Idividi - 14.11.2017

Shkup, 14 nëntor 2017 (MIA) - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë.

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për përdorimin e gjuhëve

Almakos - 13.11.2017

Me ligjin parashikohet që të gjitha organet shtetërore në Republikën e Maqedonisë, institucionet qendrore, ndërmarrjet publike, agjencitë, drejtoritë, institucionet dhe organizatat, komisionet, ...

Kuvend i Maqedonisë, vazhdon debati për Ligjin për Gjuhët

Shqipmedia - 14.11.2017

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë. Debati i seancës së 15-të kuvendore për këtë ligj u ndërprit para ...

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për përdorimin e gjuhëve

Zhurnal - 13.11.2017

Vazhdon debati kuvendor për ligjin për përdorimin e gjuhëve Shkup, 13 nëntor - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë debatin për Propozim-ligjin për përdorimin e gjuhëve, në lexim të ...