TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Taksat që kërkon biznesi: Të gjithë në TVSH. Taksë luksi për vilat në bregdet

Top Channel - 11.10.2018

Komuniteti i biznesit doli me një sërë kërkesash për paketën fiskale të vitit të ardhshëm. Propozimet prekin taksat kryesore, që nga TVSH, tatimi mbi pagat e deri te tatimi mbi fitimin.

Dokumentacioni/ Librat e shitjes për biznesin e vogël me TVSH, Tatimet: Afati mbaroi

Botasot - 11.10.2018

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve i ka kujtuar dje biznesit të vogël që të përfshijë tatimin mbi vlerën e shtuar dhe se afati për dorëzimin e librave të shitjes ka qenë 10 tetori.

Tingëllon si absurde por… biznesi i kërkon qeverisë të shtojë këto taksa vitin e ardhshëm

Mapo - 11.10.2018

Komuniteti i biznesit doli me një sërë kërkesash për paketën fiskale të vitit të ardhshëm. Propozimet prekin taksat kryesore, që nga TVSH, tatimi mbi pagat e deri te tatimi mbi fitimin.

OJQ-të kërkojnë ligj më të mirë për TVSH-në

Alsat - 10.10.2018

Ligji për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar nuk është i përcaktuar në pjesën për personat fizik. Ky përfundim erdhi nga disa OJQ që punojnë në hulumtime lidhur me zbatimin e kësaj zgjidhje ligjore.

Kujdes, Tatimet u kujtojnë bizneseve të vogla afatin e fundit, të deklarimit të shitje-blerjeve. Ja pasojat

LajmiFundit - 10.10.2018

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, rikujton tatimpaguesit e biznesit të vogël me qarkullim 2-5 milion lekë, se data 10 Tetor 2018, është afati i fundit i deklarimit dhe dorëzimit të Librave të ...

Tatimet rikujtojnë: Data 10 tetor është afati i fundit për deklarimin e TVSH për bizneset e vogla të përfshira në skemë

Medial - 10.10.2018

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, rikujton tatimpaguesit e biznesit të vogël me qarkullim 2-5 milion lekë, se data 10 Tetor 2018, është afati i fundit i deklarimit dhe dorëzimit të Librave të ...