TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Njoftim me rëndësi për banorët e Tetovës

Flaka - 14.08.2019

Të nderuar qytetarë, Sipas njoftimeve të Qendrës rajonale për meanxhim me kriza si dhe meteorologëve në orët e pasdites dhe mbrëmjes së sontme, teritori i vendit tonë do të jetë nën ndikim të ...

Kujdes sot në Tetovë, mot i keq stuhi,erë e fortë fhe bubullima

Antpress - 14.08.2019

NJOFTIM Të nderuar qytetarë, Sipas njoftimeve të Qendrës rajonale për meanxhim me kriza si dhe meteorologëve në orët e pasdites dhe mbrëmjes së sontme, teritori i vendit tonë do të jetë nën ndikim të ...

Komuna e Tetovës paralajmëron qytetarët e saj

Shqipmedia - 14.08.2019

Sipas njoftimeve të Qendrës rajonale për meanxhim me kriza si dhe meteorologëve në orët e pasdites dhe mbrëmjes së sontme, teritori i vendit tonë do të jetë nën ndikim të përplasjes të masës së ...

Kujdes sot në Tetovë, mot i keq stuhi,erë e fortë dhe bubullima

Tetova Sot - 14.08.2019

Të nderuar qytetarë, Sipas njoftimeve të Qendrës rajonale për meanxhim me kriza si dhe meteorologëve në orët e pasdites dhe mbrëmjes së sontme, teritori i vendit tonë do të jetë nën ndikim të ...