TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OVL e UÇK-së ende nuk është dijeni nëse janë bërë përmirësimet në aktakuzën për listat e veteranëve

Lajmi.net - 06.12.2018

Prokuroria Speciale e Kosovës nesër ka afatin e fundit ligjor për ta dërguar në Gjykatën Themelore të Prishtinës aktakuzën për rastin “Veteranët”. Afati ligjor i përcaktuar po afrohet, por aktakuza ...

Aktakuzat e para nga Gjykata Speciale, flasin avokatë

Lajmi.net - 06.12.2018

Gjykata Speciale pritet që në një të ardhme jo të largët të ngris aktakuzat e para. Aktakuzat e para nga Gjykata Speciale pritet që të ngriten në pranverën e vitit të ardhshëm.

Ekskluzive: Specialja ka gati aktakuzën e parë për një ish-komandant, po negociohet dorëzimi në janar

Koha.net - 06.12.2018

Në fund të vitit 2018, Prokuroria dhe Gjykata Speciale për Kosovën kanë vendosur të aktivizohen. Hetimi 7-vjeçar për krimet e pretenduara që dalin nga raporti i Dick Martyt dhe Këshillit të Evropës, ...

Prokuroria: Aktakuzën për ‘Veteranët’ e kemi gati

Lajmi.net - 06.12.2018

Afati i paraparë ligjor për dorëzimin e aktakuzës së përmirësuar në rastin e “Veteranëve” skadon nesër. Duke e parë mundësinë që rasti në fjalë të dështojë, kallxo.com kontaktoi me prokurorin e ...

Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës zyrtare

Telegrafi - 06.12.2018

Prokuroria Themelore e Pejës, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër B.K., për veprën penale “Keqpërdorim i pozitës zyrtare apo autoritetit zyrtar”.

Aktakuzë për vepër penale “keqpërdorim i besimit”

Telegrafi - 06.12.2018

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti i Përgjithshëm, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit D.M, për veprën penale “keqpërdorim i besimit”, i cili gjendet nën masën e arrestit shtëpiak që nga ...

OVL e UÇK-së ende nuk është dijeni nëse janë bërë përmirësimet në aktakuzën për listat e veteranëve

Botasot - 07.12.2018

Prokuroria Speciale e Kosovës nesër ka afatin e fundit ligjor për ta dërguar në Gjykatën Themelore të Prishtinës aktakuzën për rastin “Veteranët”. Afati ligjor i përcaktuar po afrohet, por aktakuza ...

Prokuroria: Aktakuzën për ‘Veteranët’ e kemi gati

Telegrafi - 06.12.2018

Afati i paraparë ligjor për dorëzimin e aktakuzës së përmirësuar në rastin e “Veteranëve” skadon nesër. Duke e parë mundësinë që rasti në fjalë të dështojë, “kallxo.com” kontaktoi me prokurorin e ...

Gjilan: Aktakuzë për keqpërdorim të besimit

Botasot - 06.12.2018

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit D.M, për veprën penale ‘’Keqpërdorim i besimit’’ i cili gjendet nën masën e arrestit shtëpiak që nga data 23 nëntori.

I futen nga çatia në shtëpi, e rrahin pronarin dhe i vjedhin mijëra para

Lajmi.net - 05.12.2018

Prokuroria Themelore e Pejës, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër S.B., për veprën penale “Grabitje”, nga neni 329 paragrafi 3, lidhur me nenin 31,të Kodit Penal të Republikës ...

Aktakuzë ndaj një personi për grabitjen e qindra mijëra eurove

Koha.net - 05.12.2018

Prokuroria Themelore e Pejës ka ngritur aktakuzë kundër S.B. për veprën penale “Grabitje”. Sipas aktakuzës, S.B. më 27 dhjetor të vitit 2016, rreth orës 23:00 në Pejë bashkë me tre persona tjerë, ...

Aktakuzë për vrasje në tentativë dhe armëmbajtje pa leje

Lajmi.net - 05.12.2018

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj personit A.A. që shtiu me armë ndaj F.S., pas një mosmarrëveshje në komunikacion.

Prokuroria Speciale, gati për ta dorëzuar në Gjykatë aktakuzën e veteranëve të rrejshëm

Gazeta Express - 05.12.2018

Një javë para se të përfundojë afati kohor, i caktuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, Prokuroria Speciale e Kosovës ka gati aktakuzën e njohur si rasti i “Veteranëve”, pjesë e së cilës janë 12 ...

Prokuroria: Aktakuzën për ‘Veteranët’ e kemi gati

Botasot - 06.12.2018

Afati i paraparë ligjor për dorëzimin e aktakuzës së përmirësuar në rastin e “Veteranëve” skadon nesër. Duke e parë mundësinë që rasti në fjalë të dështojë, KALLXO.com kontaktoi me prokurorin e ...

Aktakuzë për pylltarin në Pejë

Botasot - 06.12.2018

Prokuroria Themelore e Pejës, ka ngritur aktakuzë kundër B.K., për keqpërdorim i pozitës zyrtare apo autoritetit zyrtar. Sipas aktakuzës, i pandehuri B.K.

Aktakuzë ndaj një personi për “keqpërdorim të besimit”

Koha.net - 06.12.2018

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit D.M, për veprën penale “keqpërdorim i besimit’’ i cili gjendet nën masën e arrestit shtëpiak që nga data 23 nëntori.

Ngrihet aktakuzë për grabitjen e mijëra eurove dhe frangave në Pejë

Telegrafi - 05.12.2018

Prokuroria Themelore e Pejës ka ngritur aktakuzë kundër S.B., nën dyshimin për grabitjen e një sasie të madhe të parave para rreth dy vjetësh. Sipas aktakuzës, i pandehuri S.B.

Aktakuzë për tentim vrasje dhe armëmbajtje pa leje

Botasot - 05.12.2018

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka bërë të ditur se ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit A.A. Sipas aktakuzës, më 22 shtator 2018, në fshatin Beguncë, komuna e ...

Ngrihet aktakuzë për grabitjen e mijëra eurove dhe frangave në Pejë

Botasot - 05.12.2018

Prokuroria Themelore e Pejës ka ngritur aktakuzë kundër S.B., nën dyshimin për grabitjen e një sasie të madhe të parave para rreth dy vjetësh. Sipas aktakuzës, i pandehuri S.B.

Aktakuzë për tentim vrasje dhe armëmbajtje pa leje

Telegrafi - 05.12.2018

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka bërë të ditur se ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit A.A. Sipas aktakuzës, më 22 shtator 2018, në fshatin Beguncë, komuna e ...

Aktakuzë ndaj gjilanasit që deshi ta vriste një person për mosmarrëveshje në trafik

Koha.net - 05.12.2018

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit A.A. Sipas aktakuzës, më 22 shtator 2018, në fshatin Beguncë, komuna e Vitisë, i pandehuri ka ...