TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ahmeti: Partneriteti mes BDI-së dhe LSDM-së funksionon pa probleme

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Partneriteti midis BDI-së dhe LSDM-së funksionon pa probleme, ka vlerësuar lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) Ali Ahmeti duke u përgjigjur në pyetjen e ...

Ahmeti: Partneriteti mes BDI-së dhe LSDM-së funksionon pa probleme

Flaka - 13.08.2019

Partneriteti midis BDI-së dhe LSDM-së funksionon pa probleme, ka vlerësuar lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) Ali Ahmeti duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve se si është gjendja në ...

Ahmeti: Partneriteti mes BDI-së dhe LSDM-së funksionon pa probleme

Tetova Sot - 13.08.2019

Partneriteti midis BDI-së dhe LSDM-së funksionon pa probleme, ka vlerësuar lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) Ali Ahmeti duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve se si është gjendja në ...

Ahmeti: Po funksionojmë mirë dhe pa probleme me LSDM

Ina - 14.08.2019

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti thotë se nuk ka probleme në qeverisjen e përbashkët të LSDM dhe BDI. Sipas tij, partneriteti midis BDI-së dhe LSDM-së funksionon pa probleme, por ka dallime dhe paragjykime ...