TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shteti italian po iu dhuron 25 mijë euro atyre që zhvendosen në këto fshatra

Lajmi.net - 11.09.2019

Molise, e vendosur midis majave të kreshtës Apenine dhe bregdetit të Adriatikut, është e njohur për parqet e saj kombëtare, transmeton lajmi.net. Por, pavarësisht rrethinës së lavdishme, popullsia ka ...

Shteti italian po iu dhuron 25 mijë euro atyre që zhvendosen në këto fshatra

Zeri - 11.09.2019

Një rajon mahnitës italian po u ofron banorëve të rinj 25,000 € për të jetuar në fshatra, pasi të gjithë të rinjtë u larguan nga ky vend. Molise, e vendosur midis majave të kreshtës Apenine dhe ...

Rajoni i papopulluar italian i ofron vizitorëve €25,000 për t’u vendosur aty

SOT - 11.09.2019

Rajoni i nënpopulluar i Molise në jug të Italisë është duke i ofruar të ardhurve 700 euro në muaj për tre vjet, për të jetuar në një prej fshatrave të tij, me kusht që fshati të ketë më pak se 2000 ...

Rajoni italian me pak banorë ofron 25 mijë euro për të jetuar në të

Gazeta Express - 11.09.2019

Një rajon me numër të vogël të banorëve në pjesën jugore të Italisë po ua ofron 700 euro në muaj për tri vjet njerëzve që shkojnë për të jetuar në fshatrat e tij.

Italia ofron 700 euro në muaj për ata që pranojnë të jetojnë në disa fshatra të saj

Telegrafi - 11.09.2019

Një rajon i nënpopulluar në jug të Italisë po ofron të ardhura 700 euro në muaj për tre vjet për të jetuar në një nga fshatrat e tij. Sidoqoftë, ka disa kushte: fshati duhet të ketë më pak se 2,000 ...

Italia ofron 700 euro/muaj, nëse zgjedh të jetosh në fshatrat përreth!

Top Channel - 11.09.2019

Mungesa e popullatës është kthyer në shqetësim për autoritetet lokale të rajonit të Molisë-s në Itali, të cilët nisur nga situata e krijuar, kanë vendosur t`i tërheqin njerëzit në këto zona përmes ...

Rajoni italian me pak banorë ofron 25 mijë euro për të jetuar në të

Botasot - 11.09.2019

Një rajon me numër të vogël të banorëve në pjesën jugore të Italisë po ua ofron 700 euro në muaj për tri vjet njerëzve që shkojnë për të jetuar në fshatrat e tij.