TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Shqiptarët e Maqedonisë dhe ardhmëria e shtetit”

Alsat - 12.06.2019

“Shqiptarët e Maqedonisë dhe ardhmëria e shtetit”, titullohet libri i ish ambasadorit, Mahi Nesimi i promovuar sot në Tetovë. Libri është i ndarë në 14 kaptina dhe secila prej tij, trajton tema të ...

Çështjet e shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut janë trajtuar në librin e Mahi Nesimit

Portalb - 12.06.2019

Ish ambasadori Mahi Nesimi sot ka promovuar në Universitetin e Evropës Juglindore librin “Shqiptarët e Maqedonisë dhe Ardhmëria e Shtetit”, në të cilin ka trajtuar tema të ndryshme që kanë të bëjnë ...

Sot në UEJL promovohet libri “Shqiptarët e Maqedonisë dhe ardhmëria e shtetit” e autorit Mahi Nesimi

Medial - 12.06.2019

Sot në orën 13, në ambientet e Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë do të bëhet promovimi i librit “Shqiptarët e Maqedonisë dhe ardhmëria e shtetit” i autorit, publicistit dhe ...