TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kreu i Antimafias në Shkup: Italia sistem të dhënash për Ballkanin

ABC News - 12.06.2019

Ministria italiane e Drejtësisë po punon për hartimin e një baze të re të dhënash, që do të jetë operative në vendet e Ballkanit. Lajmin e ka bërë të ditur kryeprokurori i Antimafias, Federiko ...

Prokuroria për Krim të Organizuar, Ruskoska: Po rrjedhin procedura parahetimore

Flaka - 12.06.2019

Prokuroria Publike për Krim të Organizuar dhe Korrupcion ka nisur procedura parahetimore për disa funsionarë të lartë të cilët dyshohen për krim ekonomik dhe korrupcion, por për shkak të hetimeve ...

Ruskoska: Kemi hapur hetime paraprake për disa zyrtarë të tanishëm për krime ekonomike dhe korrupsion

Portalb - 12.06.2019

Prokuroja publike për krim të organizuar Vilma Ruskoska drejton hetime paraprake për disa zyrtarë të tanishëm për krim ekonomik dhe korrupsion, transmeton SDK.mk .

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja

Alsat - 12.06.2019

Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion.

Prokurori italian për “Shkupi 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

Alsat - 12.06.2019

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij ...

DE RAHO: Duhet të shkëmbejmë informata dhe përvoja për luftimin e krimit dhe terrorizmit

Medial - 12.06.2019

Federiko Kafiero de Raho, prokuror kombëtar për luftimin e mafias dhe terrorizmit, u dërgoi porosi pjesëtarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoni se asnjëherë nuk mund ta luftojnë krimin e organizuar ...

Prokurori italian për ndjekje të mafies dhe Terr.ori.zmit për vizitë në vend

Medial - 12.06.2019

Shkup, 12 qershor 2019 (MEDIAL) – Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, ...

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja për funksionarët në Maqedoni

Telegrafi - 12.06.2019

Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion.

Hetimet për “Shkupi 2014”, janë sekrete tha prokurori italian që vizitoi Maqedoninë

Portalb - 12.06.2019

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij ...

Prokurori italian porosi pjestarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoninë e Veriut

Zhurnal - 12.06.2019

Shkup, 12 qershor, zhurnal.mk – Prokurori italian për ndjekje të mafias dhe terrorizmit i cili sot po qëndron për vizitë zyrtare në Shkup, Federiko Kafiero de Raho, u dërgoi porosi pjesëtarëve të ...

Prokurori Italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit, Federiko Kafiero De Raho, sot në Shkup

Zhurnal - 12.06.2019

Shkup, 12 qershor, Zhurnal.mk – Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, ...

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja për funksionarët në Maqedoni

Botasot - 12.06.2019

Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion.

Prokurori italian për “Skopje 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

Botasot - 12.06.2019

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij ...

Prokurori italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit viziton Maqedoninë e Veriut

Telegrafi - 12.06.2019

Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor ...

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja në Maqedoninë e Veriut

Gazeta Express - 12.06.2019

Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion.

Prokurori italian për “Skopje 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

Antpress - 12.06.2019

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij ...

Prokurori italian për vizitë zyrtare në Maqedoni

Botasot - 12.06.2019

Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor ...

Prokurori italian për “Shkupi 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

Ina - 12.06.2019

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij ...

Vjen në Shkup prokurori Italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit, Federiko Kafiero De Raho

Gazeta Express - 12.06.2019

Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor ...

Prokurori italian për “Shkupi 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

Tetova Sot - 12.06.2019

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij ...

Vjen në Shkup prokurori Italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit, Federiko Kafiero De Raho

Ina - 12.06.2019

Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor ...

Prokurori italian për vizitë zyrtare në Maqedoni (video)

Alsat - 12.06.2019

Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor ...