TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHBA-ja sanksionon 28 organizata kineze që abuzojnë me myslimanët

Koha.net - 09.10.2019

Qeveria amerikane ka thënë se do të vendosë kufizime të vizave për zyrtarët kinezë të akuzuar për përfshirje në shtypjen e popullsisë myslimane. Vendimi u mor pasi të hënën, qeveria amerikane ...

SHBA kufizojnë dhënien e vizave për disa zyrtarë kinezë

VOA - 09.10.2019

Shtetet e Bashkuara morën vendim të kufizojnë dhënien e vizave për anëtarë të qeverisë kineze dhe zyrtarë të Partisë Komuniste. Vendimi u morr për shkak të dyshimeve të besueshme se ata janë ...

SHBA-ja aplikon kufizime në dhënie të vizave për zyrtarë të lartë kinezë

Evropaelire - 09.10.2019

Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin ...

ShBA-ja u vendos regjim vizash zyrtarëve kinezë për shkak të shtypjes së myslimanëve

Gazeta Express - 09.10.2019

Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do ta vendosin regjimin e vizave ndaj zyrtarëve kinezë që akuzohen për përfshirje në shtypjen e komunitetit mysliman në Kinë.

ShBA-ja u vendos regjim vizash zyrtarëve kinezë për shkak të shtypjes së myslimanëve

Zeri - 09.10.2019

Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do ta vendosin regjimin e vizave ndaj zyrtarëve kinezë që akuzohen për përfshirje në shtypjen e komunitetit mysliman në Kinë.

SHBA-ja aplikon kufizime në dhënie të vizave për zyrtarë të lartë kinezë

Botasot - 09.10.2019

Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin ...

SHBA-ja ka aplikuar kufizime në dhënie të vizave për zyrtarë të lartë kinezë

Portalb - 09.10.2019

Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin ...

SHBA-ja aplikon kufizime në dhënie të vizave për zyrtarë të lartë kinezë

Tetova Sot - 09.10.2019

Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin ...

SHBA kufizojnë dhënien e vizave për disa zyrtarë kinezë

Gazeta Tema - 09.10.2019

Shtetet e Bashkuara morën vendim të kufizojnë dhënien e vizave për anëtarë të qeverisë kineze dhe zyrtarë të Partisë Komuniste. Vendimi u morr për shkak të dyshimeve të besueshme se ata janë ...

SHBA kufizojnë dhënien e vizave për disa zyrtarë kinezë

Top Channel - 10.10.2019

Shtetet e Bashkuara morën vendim të kufizojnë dhënien e vizave për anëtarë të qeverisë kineze dhe zyrtarë të Partisë Komuniste. Vendimi u morr për shkak të dyshimeve të besueshme se ata janë ...

SHBA kufizojnë dhënien e vizave për disa zyrtarë kinezë

Botasot - 10.10.2019

Shtetet e Bashkuara morën vendim të kufizojnë dhënien e vizave për anëtarë të qeverisë kineze dhe zyrtarë të Partisë Komuniste. Vendimi u morr për shkak të dyshimeve të besueshme se ata janë ...

SHBA kufizojnë dhënien e vizave për disa zyrtarë kinezë

Tetova Sot - 10.10.2019

Shtetet e Bashkuara morën vendim të kufizojnë dhënien e vizave për anëtarë të qeverisë kineze dhe zyrtarë të Partisë Komuniste. Vendimi u morr për shkak të dyshimeve të besueshme se ata janë ...