TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ky është propozimi më i veçantë për martesë!

Gazeta Express - 13.01.2018

Një djalë nga Minnesota e SHBA-ve, ka gjetur një metodë unike për t’i propozuar martesë partneres së ...

Ky është propozimi më i veçantë për martesë! (FOTO LAJM)

Albeu.com - 12.01.2018

Një djalë nga Minnesota e SHBA-ve, ka gjetur një metodë unike për t’i propozuar martesë partneres së tij. Ai i ka shkruar në dëborë "Martohu me mua", dhe më pas i ka kërkuar asaj që ta bëjnë një ...

Ky është propozimi më i veçantë për martesë!

Portalb - 13.01.2018

Një djalë nga Minnesota e SHBA-ve, ka gjetur një metodë unike për t’i propozuar martesë partneres së tij. Ai i ka shkruar në dëborë “Martohu me mua”, dhe më pas i ka kërkuar asaj që ta bëjnë një ...