TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Presione të pareshtura nga regjimit nacionalist serb ndaj boshnjakëve e Sanxhakut

Botasot - 12.06.2019

Këshilli Kombëtar Boshnjak, si organ më i lartë i boshnjakëve në Serbi , ka dërguar kërkesë Serbisë dhe Malit të Zi për vendosjen e statusit special për Sanxhakun, territori i së cilit është ndarë ...

Ugljanin kërkon status të veçantë për Sanxhakun, reagon Beogradi

Telegrafi - 11.06.2019

Pas kërkesës së disa zyrtarëve të Këshillit Kombëtar Boshnjak të Serbisë dhe Malit të Zi për krijimin e një statusi të veçantë për Sanxhakun, ka ardhur reagimi nga institucionet qendrore në Serbi.

Presione të pareshtura nga regjimit nacionalist serb ndaj boshnjakëve e Sanxhakut

Ina - 12.06.2019

Këshilli Kombëtar Boshnjak, si organ më i lartë i boshnjakëve në Serbi , ka dërguar kërkesë Serbisë dhe Malit të Zi për vendosjen e statusit special për Sanxhakun, territori i së cilit është ndarë ...

Ugljanin kërkon status special për Sanxhakun

Botasot - 10.06.2019

Këshilli Kombëtar Boshnjak (BNV), shumicën e të cilit e përbënë SDA Sanxhak e Sulejman Ugljaninit ka kërkuar vendosjen e statusit special për qarkun e Rashkës të cilin boshnjakët e quajnë Sanxhak, ...

Kërkohet status special për zonën e Sanxhakut

ABC News - 10.06.2019

Autoriteteve shtetërore të Malit të Zi dhe Serbisë u është kërkuar që të vendosin një status special për zonën e Sanxhakut, e cila shtrihet në territoret e të dy vendeve.

Boshnjakët kërkojnë nga Beogradi e Podgorica status special për Sanxhakun

Koha.net - 10.06.2019

Novi Pazar, 10 qershor - Këshilli Kombëtar Boshnjak (KKB) u janë drejtuar sot me kërkesë organeve shtetërore të Serbisë e të Malit të Zi për vendosje të statusit special për Sanxhakun, si model për ...

Këshilli Kombëtar Boshnjak kërkon status special për Sanxhakun

Zeri - 10.06.2019

Këshilli Kombëtar Boshnjak (BNV), shumicën e të cilit e përbëjnë anëtarët e Partisë së Veprimit Demokratik (SDA) të Sulejman Ugljaninit, ka kërkuar sot nga institucionet serbe dhe malazeze krijimin e ...

Ugljanin kërkon status të veçantë për Sanxhakun, reagon Beogradi!

Ina - 12.06.2019

Pas kërkesës së disa zyrtarëve të Këshillit Kombëtar Boshnjak të Serbisë dhe Malit të Zi për krijimin e një statusi të veçantë për Sanxhakun, ka ardhur reagimi nga institucionet qendrore në Serbi.

Boshnjakët kërkojnë status special për Sanxhakun

Ina - 11.06.2019

Këshilli Kombëtar Boshnjak i është drejtuar sot me kërkesë organeve shtetërore të Serbisë e të Malit të Zi për vendosje të statusit special për Sanxhakun, si model për zgjidhjen e çështjes boshnjake, ...