TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Habi për ish-spiunin e CIA-s pranë Putinit

Koha.net - 11.09.2019

Sipas disa mediave amerikane, për një kohë të gjatë në administratën presidenciale ruse ka punuar një spiun i SHBA. Por shumë më interesante është pyetja pse e tërhoqën atë në vitin 2017.

Habi për ish-spiunin e CIA-s pranë Putinit

Mapo - 11.09.2019

Sipas disa mediave amerikane, për një kohë të gjatë në administratën presidenciale ruse ka punuar një spiun i SHBA. Por shumë më interesante është pyetja pse e tërhoqën atë në vitin 2017.

Habi për ish-spiunin e CIA-s pranë Putinit

Lajmi.net - 11.09.2019

Një informator rus i SHBA me kontakt të drejtpërdrejtë me liderin e Kremlinit Vladimir Putin sipas raporteve të mediave amerikane thuhet se është tërhequr në vitin 2017.

Habi për ish-spiunin e CIA-s pranë Putinit

DW - 11.09.2019

Sipas disa mediave amerikane, për një kohë të gjatë në administratën presidenciale ruse ka punuar një spiun i SHBA. Por shumë më interesante është pyetja pse e tërhoqën atë në vitin 2017.

Habi për ish-spiunin e CIA-s pranë Putinit

ABC News - 11.09.2019

Sipas disa mediave amerikane, për një kohë të gjatë në administratën presidenciale ruse ka punuar një spiun i SHBA. Por shumë më interesante është pyetja pse e tërhoqën atë në vitin 2017.

CIA kishte futur një agjent në nivelet e larta të Rusisë

Gazeta Express - 10.09.2019

Agjencia Kombëtare e Zbulimit (CIA) ruante si burim të dhënash një person me qasje në nivelet e larta të Kremlinit, njoftuan gazeta The Neë York Times dhe rrjeti televiziv CNN.

SHBA tërheq në kohë spiunin në Kremlin, pas këmbimit të inteligjencës

SOT - 10.09.2019

Mediat amerikane raportonin sot se SHBA ka arritur të tërheqë në kohë një spiun të nivelit të lartë në Rusië në vitin 2017, i cili është tërhequr bashkë me familjen në SHBA prej frikës se mbulimi i ...

Mediat amerikane, SHBA kishte një agjent në qarqet e larta ruse

VOA - 10.09.2019

Agjensia Kombëtare e Zbulimit (CIA) ruante si burim të dhënash një person me qasje në nivelet e larta të Kremlinit, njoftuan gazeta The New York Times dhe rrjeti televiziv CNN.

Habi për ish-spiunin e CIA-s pranë Putinit

Top Channel - 12.09.2019

Sipas disa mediave amerikane, për një kohë të gjatë në administratën presidenciale ruse ka punuar një spiun i SHBA. Por shumë më interesante është pyetja pse e tërhoqën atë në vitin 2017.

Çka po bën spiuni i CIA-s në administratën e Putinit?

Gazeta Express - 11.09.2019

Sipas disa mediave amerikane, për një kohë të gjatë në administratën presidenciale ruse ka punuar një spiun i SHBA. Por shumë më interesante është pyetja pse e tërhoqën atë në vitin 2017.

Habi për ish-spiunin e CIA-s pranë Putinit

Botasot - 11.09.2019

Sipas disa mediave amerikane, për një kohë të gjatë në administratën presidenciale ruse ka punuar një spiun i SHBA. Por shumë më interesante është pyetja pse e tërhoqën atë në vitin 2017.

Habi për ish-spiunin e CIA-s pranë Vladimir Putinit dhe disa pikëpyetje

Gazeta Tema - 11.09.2019

Sipas disa mediave amerikane, për një kohë të gjatë në administratën presidenciale ruse ka punuar një spiun i SHBA. Por shumë më interesante është pyetja pse e tërhoqën atë në vitin 2017.

CIA kishte futur një agjent në nivelet e larta të Rusisë

Tetova Sot - 10.09.2019

Agjencia Kombëtare e Zbulimit (CIA) ruante si burim të dhënash një person me qasje në nivelet e larta të Kremlinit, njoftuan gazeta The Neë York Times dhe rrjeti televiziv CNN.

Mediat amerikane, SHBA kishte një agjent në qarqet e larta ruse

Mapo - 10.09.2019

Agjensia Kombëtare e Zbulimit (CIA) ruante si burim të dhënash një person me qasje në nivelet e larta të Kremlinit, njoftuan gazeta ‘The New York Times’ dhe rrjeti televiziv CNN.

CIA kishte futur një agjent në nivelet e larta të Rusisë

Lajmi.net - 10.09.2019

Gjatë një konference për shtyp, zëdhënësi i Kremlinit Dmitry Peskov tha se personi i emërtuar në njoftimet e mediave ruse ka punuar vërtet për zyrën e presidentit rus, por nuk ka qenë në pozicion të ...

Mediat amerikane, SHBA kishte një agjent në qarqet e larta ruse

BalkanWeb - 10.09.2019

Agjensia Kombëtare e Zbulimit (CIA) ruante si burim të dhënash një person me qasje në nivelet e larta të Kremlinit, njoftuan gazeta The New York Times dhe rrjeti televiziv CNN.