TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Borë e madhe në disa pjesë të rrugëve është vendosur ndalesë për lëvizje

Portalb - 13.02.2018

Në aksin rrugor Manastir-Resnjë tek Gjavato ka ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese, informojnë nga LAMM. Për shkak të reshjeve të borës nga pasditja janë vendosur ndalesa për ...

Reshjet e borës vështirësojnë qarkullimin në disa akse rrugore të vendit

Almakos - 13.02.2018

Në qafën malore “Bukovo” është ndaluar qarkullimi për automjetet e tonazheve të rënda, ndërsa për shkak të reshjeve të mëdha të borës MPB-ja apelon që të evitohet qarkullimi në rrugën magjistrale ...

Reshjet e borës paralizojnë Strugën dhe Ohrin

Flaka - 13.02.2018

Makina dhe mauna të bllokuar, kolona të gjata të automjeteve, kjo ishte pamja e sotme në qafën Bukovo. Të reshurat e dendura të borës që u intensifikuan në orët e pasditës tërësisht e bllokuan ...

Borë e madhe në disa pjesë të rrugëve, ndalesë për vetura përmes "Bukovës"

Zhurnal - 13.02.2018

Borë e madhe në disa pjesë të rrugëve, ndalesë për vetura përmes "Bukovës" Shkup, 13 shkurt - Ndalesë për lëvizje në qafën malore "Bukovo", përveç se për automjete të rënda, është vendosur edhe për ...

Bora paralizon Strugën dhe Ohrin

Zhurnal - 13.02.2018

Bora paralizon Strugën dhe Ohrin Oh ër/Strug ë, 13 shkurt - Makina dhe mauna të bllokuar, kolona të gjata të automjeteve, kjo ishte pamja e sotme në qafën Bukovo.

Reshjet e borës vështirësojnë qarkullimin në disa akse rrugore të vendit

Alsat - 13.02.2018

Në qafën malore “Bukovo” është ndaluar qarkullimi për automjetet e tonazheve të rënda, ndërsa për shkak të reshjeve të mëdha të borës MPB-ja apelon që të evitohet qarkullimi në rrugën magjistrale ...

Reshjet e borës paralizojnë Strugën dhe Ohrin

Alsat - 13.02.2018

Makina dhe mauna të bllokuar, kolona të gjata të automjeteve, kjo ishte pamja e sotme në qafën Bukovo. Të reshurat e dendura të borës që u intensifikuan në orët e pasditës tërësisht e bllokuan ...

Reshjet e borës vështirësojnë qarkullimin në disa akse rrugore të vendit

Flaka - 13.02.2018

Në qafën malore “Bukovo” është ndaluar qarkullimi për automjetet e tonazheve të rënda, ndërsa për shkak të reshjeve të mëdha të borës MPB-ja apelon që të evitohet qarkullimi në rrugën magjistrale ...

Reshjet e borës paralizojnë Strugën dhe Ohrin

Almakos - 13.02.2018

Makina dhe mauna të bllokuar, kolona të gjata të automjeteve, kjo ishte pamja e sotme në qafën Bukovo. Të reshurat e dendura të borës që u intensifikuan në orët e pasditës tërësisht e bllokuan ...