TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Të huajt zgjerojnë aktivitetin e biznesit në Shqipëri, investojnë gjysmë miliardi euro

Top Channel - 11.09.2019

Investimet e huaja direkte u rritën me 10 për qind në gjashtë muajt e parë të vitit teksa kompanitë me kapital të huaj kanë zgjeruar aktivitetin e tyre në Shqipëri.

Investimet e huaja nisin rënien, tkurren 13% në tremujorin e dytë

Mapo - 11.09.2019

Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara ...

Pa gjyqësor efikas nuk vijnë investimet

Flaka - 10.09.2019

Afaristët thonë se edhe aferat ndryshme në shtet si dhe mosmiratimi akoma i Ligjit për prokurorinë publike, si dhe mos përmirësimi i situatës në gjyqësor, nuk ofrojnë sigurinë e nevojshme për ...

Përderisa Ministri i Bekteshi po merret me asfaltim prej 2km rrugë, investitorët po tërheqin paratë e tyre, dhe po ikin ...

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator, Zhurnal.mk – Përderisa Ministri i Ekonomisë po merret me asfaltim të rrugëve prej 2 deri në 10 kilometra, afaristët dhe investitorët e huaj me të madhe po ikin nga Maqedonia e ...

2019ta, viti më i dobët për investime në dekadën e fundit, biznesmenët po ikin, çfarë po ndodhë me ekonominë?

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – Në maj dhe qershor të këtij viti, investimet e huaja janë në minus prej 13 milion eurove, gjegjësisht, aq janë tërhequr nga Maqedonia.