TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zgjidhni mënyrën tuaj të të fjeturit dhe mësoni çfarë tregon ajo për lidhjen tuaj

Botasot - 15.05.2019

Brenda një nate teksa shtrihemi për të fjetur mund të marrim dhjetëra pozicione gjumi. Një një pozicion ndihemi sikur kemi nxehtë, një një tjetër nuk ndihemi rehat.

Misioni i pamundur! Pozicioni i vështirë seksual, asnjë çift nuk po mund ta realizojë

Botasot - 14.05.2019

Ky pozicion do iu ndihmojë për të lëshuar veten në shtrat, duke mos u shqetësuar për peshën tuaj trupore. Koha po ngrohet dhe kjo është arsyeja pse stina e verës është koha perfekte për të bërë ...

Pozicioni i vështirë seksual, asnjë çift nuk po mund ta realizojë

Ina - 15.05.2019

Ky pozicion do iu ndihmojë për të lëshuar veten në shtrat, duke mos u shqetësuar për peshën tuaj trupore. Koha po ngrohet dhe kjo është arsyeja pse stina e verës është koha perfekte për të bërë ...