TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sëmundja nuk shkoi ashtu siç parashikuan mjekët, konkurrenti në Hell’s Kitchen merr vendimin e papritur

SOT - 08.11.2019

Arditi ankohej se kishte një problem shëndetësor që e kishte pikasur para se të nisej për në Tiranë. Dëshira e madhe që kishte për të qenë pjesë e këtij Reality Show, e nxiti të marrë rekomandimin e ...

Arditi tërhiqet për arsye shëndetësore nga Hell’s Kitchen Albania 2

Top Channel - 08.11.2019

Kishte ditë që ankohej tek konkurrentët dhe stafi i Hell’s Kitchen për një problem shëndetësor që e kishte pikasur para se të nisej për në Tiranë. Dëshira e madhe që kishte për të qenë pjesë e këtij ...