TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”

Gazeta Express - 10.10.2019

Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”

Alsat - 10.10.2019

Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ...

Seanca të reja për lëndët “Shënjestra-Fortesa”, “Monstra”, dhe procedura e përsëritur për lëndën “300”

Telegrafi - 10.10.2019

Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 ...

Seanca të reja për lëndët “Shënjestra-Fortesa”, “Monstra”, dhe procedura e përsëritur për lëndën “300”

Botasot - 10.10.2019

Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”

Tetova Sot - 10.10.2019

Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ...

Në seancë gjyqësore po lexohen mesazhet dhe transkriptet për rastin ‘Monstra’

Telegrafi - 10.10.2019

Me leximin e transkrpiteve nga bisedat dhe leximin e mesazheve nisi seanca e sotme për rastin ‘Monstra’. Para fillimit të seancës, përfaqësuesi të viktimave njoftoi se dje kanë pasur takim me ...

Në seancë gjyqësore po lexohen mesazhet dhe transkriptet për rastin ‘Monstra’

Botasot - 10.10.2019

Me leximin e transkrpiteve nga bisedat dhe leximin e mesazheve nisi seanca e sotme për rastin ‘Monstra’. Para fillimit të seancës, përfaqësuesi të viktimave njoftoi se dje kanë pasur takim me ...

Lexohen transkriptet e bisedave dhe SMS-porosive në seancën gjyqësore për rastin “Monstra”

Medial - 10.10.2019

Shkup,10 tetor 2019 (MEDIAL) – Me leximin e transkripteve të bisedave dhe SMS-porosive të cilat përfshijnë biseda nga 18 prilli i vitit 2012 filloi seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” ...

“Monstra”, vazhdon publikimi i bombave

Alsat - 10.10.2019

Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë ...

“Monstra”, vazhdon publikimi i bombave

Telegrafi - 10.10.2019

Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë ...

“Monstra”, vazhdon publikimi i bombave

Botasot - 10.10.2019

Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë ...

Rasti Monstra/ Ka vazhduar publikimin i ‘bombave’

Tetova Sot - 10.10.2019

Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë ...

Vazhdon publikimi i “Bombave” në seancën gjyqësore për rastin “Monstra”

Tetova Sot - 10.10.2019

Me leximin e transkripteve të bisedave dhe SMS-porosive të cilat përfshijnë biseda nga 18 prilli i vitit 2012 filloi seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” lidhur me vrasjen e djemve dhe ...