TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Momenti kur veteranit të UÇK-së i konfoskohet arma

Lajmi.net - 12.01.2019

Momentin e konfiskimit të armës dhe arrestimit të personit të prezantuar si veteran i UÇK-së mund ta ndiqni nga minuta e 25:00 e Videos. Në emisionin e fundit të “Drejtësia në Kosovë”, në rubrikën ...

Momenti kur veteranit të UÇK-së i konfoskohet arma

Zeri - 12.01.2019

Momentin e konfiskimit të armës dhe arrestimit të personit të prezantuar si veteran i UÇK-së mund ta ndiqni nga minuta e 25:00 e Videos. Në emisionin e fundit të “Drejtësia në Kosovë”, në rubrikën ...

Momenti kur veteranit të UÇK-së i konfoskohet arma

Botasot - 12.01.2019

Momentin e konfiskimit të armës dhe arrestimit të personit të prezantuar si veteran i UÇK-së mund ta ndiqni nga minuta e 25:00 e Videos. Në emisionin e fundit të “Drejtësia në Kosovë”, në rubrikën ...