TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fiks Fare/ Skandal në urgjencën e Korçës, pacienti bie nga barrela, auto-ambulanca nuk ka oksigjen

Top Channel - 15.04.2019

Mjeku lë pacientin në shtëpi me dhimbje, i thotë pi ujë, pas disa orësh, qytetari ndërron jetë. “Fiks Fare” denoncoi kushtet e urgjencës së spitalit rajonal të Korçës dhe veprimet e punonjësve të saj.

Skandal në urgjencën e Korçës: Mjeku lë pacientin në shtëpi me dhimbje, i thotë pi ujë, pas disa orësh, qytetari ...

Gazeta Tema - 15.04.2019

Mjeku lë pacientin në shtëpi me dhimbje, i thotë pi ujë, pas disa orësh, qytetari ndërron jetë. “Fiks Fare” denoncoi kushtet e urgjencës së spitalit rajonal të Korçës dhe veprimet e punonjësve të saj.

Skandal! Pacienti bie nga barrela, auto-ambulanca nuk ka oksigjen

LajmiFundit - 15.04.2019

Mjeku lë pacientin në shtëpi me dhimbje, i thotë pi ujë, pas disa orësh, qytetari ndërron jetë. “Fiks Fare” denoncoi kushtet e urgjencës së spitalit rajonal të Korçës dhe veprimet e punonjësve të saj.

Skandal në Korçë, pacienti i sëmurë por mjeku i thotë pi ujë deri sa vdes

Albeu.com - 15.04.2019

Mjeku lë pacientin në shtëpi me dhimbje, i thotë pi ujë, pas disa orësh, qytetari ndërron jetë. Fiks Fare denoncoi kushtet e urgjencës së spitalit rajonal të Korçës dhe veprimet e punonjësve të saj.

Skandal në urgjencën e Korçës, pacienti bie nga barrela, auto-ambulanca nuk ka oksigjen

Gazeta Express - 15.04.2019

Mjeku lë pacientin në shtëpi me dhimbje, i thotë pi ujë, pas disa orësh, qytetari ndërron jetë. “Fiks Fare” denoncoi kushtet e urgjencës së spitalit rajonal të Korçës dhe veprimet e punonjësve të saj.

Skandali/ Mjeku në urgjencën e Korçës i thotë pi ujë pacientit, qytetari ndërron jetë

Java News - 15.04.2019

Mjeku lë pacientin në shtëpi me dhimbje, i thotë pi ujë, pas disa orësh, qytetari ndërron jetë. “Fiks Fare” denoncoi kushtet e urgjencës së spitalit rajonal të Korçës dhe veprimet e punonjësve të saj.

Skandali! Pacienti bie nga barrela, auto-ambulanca nuk ka oksigjen

Botasot - 15.04.2019

“Fiks Fare” denoncoi kushtet e urgjencës së spitalit rajonal të Korçës dhe veprimet e punonjësve të saj. Një ekip i kësaj urgjence i shkoi disa herë në shtëpi një pacienti, duke i rekomanduar se për ...