TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Në Kosovë shënohet Dita e Popullsisë

Botasot - 12.07.2019

Me rastin e Ditës Botërore të Popullsisë, Fondi për Popullsi i Kombeve të Bashkuara - UNFPA Zyra në Kosovë organizon tryezën me temën globale “Çka ka ndryshuar?” “Ku kemi qene?” “Ku jemi?” dhe “Ku ...

WakeUp/ UNFPA, fushatë në shkolla për abuzimin seksual

Top Channel - 11.07.2019

Sot në Ditën Botërore të Popullsisë, plagë aktuale sociale është tkurrja me ritme galopante e popullsisë në Shqipëri (për shkak të uljes së lindshmërisë dhe emigracionit).

Në Kosovë shënohet Dita e Popullsisë

Gazeta Express - 12.07.2019

Me rastin e Ditës Botërore të Popullsisë, Fondi për Popullsi i Kombeve të Bashkuara – UNFPA zyra në Kosovë organizon tryezën me temën globale “Çka ka ndryshuar?” “Ku kemi qene?” “Ku jemi?” dhe “Ku ...

UNFPA e shënon Ditën botërore të popullatës me theks në dhunën e bazuar gjinore

Medial - 10.07.2019

Shkup, 10 korrik 2019 (MEDIAL) – Zyra e Fondit për popullatë të Kombeve të Bashkuara (UNFPA) në Shkup do ta shënojë Ditën botërore të popullatës, me diskutim për progresin rreth dhunës së bazuar ...

Në Kosovë shënohet Dita e Popullsisë

Lajmi.net - 12.07.2019

Dita Botërore e Popullsisë është një ngjarje e përvitshme e cila synon ta fokusojë vëmendjen në urgjencën dhe rëndësinë e çështjeve të popullsisë, siç janë planifikimi familjar, barazia gjinore, ...

Në Kosovë shënohet Dita e Popullsisë

Medial - 12.07.2019

7:45, 12 Korrik 2019 Me rastin e Ditës Botërore të Popullsisë, Fondi për Popullsi i Kombeve të Bashkuara – UNFPA zyra në Kosovë organizon tryezën me temën globale “Çka ka ndryshuar?” “Ku kemi qene?” ...

Në Kosovë shënohet Dita e Popullsisë

Telegrafi - 12.07.2019

Me rastin e Ditës Botërore të Popullsisë, Fondi për Popullsi i Kombeve të Bashkuara – UNFPA Zyra në Kosovë organizon tryezën me temën globale “Çka ka ndryshuar?” “Ku kemi qene?” “Ku jemi?” dhe “Ku ...

Në Kosovë shënohet Dita e Popullsisë

Zeri - 12.07.2019

Me rastin e Ditës Botërore të Popullsisë, Fondi për Popullsi i Kombeve të Bashkuara – UNFPA zyra në Kosovë organizon tryezën me temën globale “Çka ka ndryshuar?” “Ku kemi qene?” “Ku jemi?” dhe “Ku ...