TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ushtroni në dhomën e ditës: Programi special shkrin kilogramët dhe përshpejton metabolizmin (Video)

Telegrafi - 16.05.2019

Kombinimi i ushtrimeve të barkut, i pompave dhe galiç trupin tuaj do ta çojnë në top-formë Trajnimi gjithsesi do të ndezë metabolizmin tuaj dhe në një kohë të shkurtër do të mundësojë që të digjni ...

Ushtroni në dhomën e ditës: Programi special shkrin kilogramët dhe përshpejton metabolizmin

Botasot - 16.05.2019

Kombinimi i ushtrimeve të barkut, i pompave dhe galiç trupin tuaj do ta çojnë në top-formë Trajnimi gjithsesi do të ndezë metabolizmin tuaj dhe në një kohë të shkurtër do të mundësojë që të digjni ...

Ushtroni në dhomën e ditës: Programi special shkrin kilogramët dhe përshpejton metabolizmin

Tetova Sot - 16.05.2019

Kombinimi i ushtrimeve të barkut, i pompave dhe galiç trupin tuaj do ta çojnë në top-formë Trajnimi gjithsesi do të ndezë metabolizmin tuaj dhe në një kohë të shkurtër do të mundësojë që të digjni ...