TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tahiri mohon se ka pasur konflikt interesi në Provimin e Noterisë

Koha.net - 11.07.2019

Ministri i Drejtësisë Abelard Tahiri, ka arsyetuar mospjesëmarrjen e tij në Komisionin për Legjislacion, përkundër ftesave që i janë bërë nga kryetarja Albulena Haxhiu.

Tahiri mohon se ka pasur konflikt interesi në Provimin e Noterisë

Botasot - 12.07.2019

Ministri i Drejtësisë Abelard Tahiri, ka arsyetuar mospjesëmarrjen e tij në Komisionin për Legjislacion, përkundër ftesave që i janë bërë nga kryetarja Albulena Haxhiu.

Në vend në mënyrë elektronike, provimi i jurisprudencës do të jepet me shkrim dhe me gojë

Medial - 10.07.2019

Shkup, 10 korrik 2019 (MEDIAL) – Ministria e Drejtësisë do ta ndryshojë mënyrën e dhënies së provimit të jurisprudencës. Është përgatitur Ligj i ri për provimin e jurisprudencës të cilin Qeveria e ...

Qeveria vendosi: Provimi i jurispodencës që tani do të jepet me shkrim dhe gojarisht, e jo në mënyrë elektronike

Zhurnal - 10.07.2019

Shkup, 10 korrik – Zhurnal.mk – Në seancën e sotme, Qeveria e RMV-së ka pranuar tekstin e propozim ligjit për ndryshime në Ligjin e provimit të jurispodencës, dhe solli vendim që i njejti të ...

Provimi i jurisprudencës do të jepet me shkrim dhe me gojë

Tetova Sot - 10.07.2019

Ministria e Drejtësisë do ta ndryshojë mënyrën e dhënies së provimit të jurisprudencës. Është përgatitur Ligj i ri për provimin e jurisprudencës të cilin Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ...

Provimi i jurispodencës që tani do të jepet me shkrim dhe gojarisht, e jo në mënyrë elektronike

Ina - 10.07.2019

Në seancën e sotme, Qeveria e RMV-së ka pranuar tekstin e propozim ligjit për ndryshime në Ligjin e provimit të jurispodencës, dhe solli vendim që i njejti të miratohet edhe në Kuvend, transmeton ...