TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung, partner i programit për zhvillim të UN për të mbështetur objektivat globale

Telegrafi - 14.08.2019

Prezantohet aplikacioni i ri celular dhe aksesorët e veçantë për të rritur ndërgjegjësimin për Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm. Samsung Electronics Co, Ltd dhe Programi i Kombeve të Bashkuara ...

Telefonët e rangut të mesëm kanë ndihmuar Samsung në Europë

PC World - 13.08.2019

Samsung ka një arsye të fortë për të sugjeruar që telefonët e rangut të mesëm do të ndihmojnë kompaninë të shmangë rënien e fitimit. Canalys vlerësoi se Samsung po lulëzonte në Europë në tremujorin e ...

Dikur tallej me Apple, por ja si ia “kthen” kompania Samsung-ut

Lajmi.net - 13.08.2019

Më 2016-ën, kohën kur Apple largoi portin e kufjeve, Samsung lansoi një seri reklamash duke u tallur me vendimin e Apple, transmeton lajmi.net. Samsung sfidoi përdoruesit e iPhone të kalojnë në gamën ...

Samsung dhe Microsoft zgjerojnë partneritetin e tyre strategjik

Flaka - 12.08.2019

Liderët e teknologjisë punojnë së bashku për të nxjerrë produkte, shërbime dhe integrime të reja për lidhje më të vazhdueshme në të gjitha pajisjet dhe platformat.

Dikur tallej me Apple, por ja si ia “kthen” kompania Samsung-ut

Botasot - 14.08.2019

Samsung ka larguar reklamat tallëse me vendimin e Apple për largimin e prizës së kufjeve nga iPhone, pasi gjigandi Korean i teknologjisë vendosi të heqë bëjë të njëjtën në smartfonin ‘Galaxy Note 10’.