TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rouhani: Do të dalim fitimtarë përballë Amerikës

Tetova Sot - 11.02.2019

Presidenti i Iranit, Hassan Rouhani ka dalë para turmës sot për të festuar 40 vjetorin e Revolucionit Islamik. Ai aty është zotuar se do të rrisë kapacitetet balistike dhe ushtarake të vendit të tij ...

Irani feston Revulocionin Islamik, lideri i saj ka një mesazh për Amerikën: Do të ju mundim

Botasot - 12.02.2019

Presidenti i Iranit, Hassan Rouhani ka dalë para turmës sot për të festuar 40 vjetorin e Revolucionit Islamik. Ai aty është zotuar se do të rrisë kapacitetet balistike dhe ushtarake të vendit të tij ...