TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale anulon dy koncerte

BalkanWeb - 14.08.2019

Pasojat e para për Placido Domingon pas akuzave për ngacmime seksuale nga ana e të paktën 9 femrave. Shfaqjet e artistit të famshëm, që ishin parashikuar në 6 tetor u anuluan nga San Francisco Opera.

Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale ndaj grave

Koha.net - 13.08.2019

Ndaj legjendës së operës Placido Domingo janë ngritur akuza për sjellje të pahijshme seksuale ndaj grave gjatë dekadave. Disa nga akuzueset ankohen se ai i ka ndëshkuar profesionalisht kur ato kanë ...

Tenori Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale

Zhurnal - 13.08.2019

Këngëtari i operas, Placido Domingo, është akuzuar për ngacmim seksual të disa grave, përgjatë disa dekadash. Tetë këngëtare dhe një kërcimtare, pretendojnë se ishin ngacmuar seksualisht nga tenori ...

Ankesa ndaj Placido Domingos për ngacmime seksuale të grave

VOA - 13.08.2019

Ndaj legjendës së operës Placido Domingo janë ngritur ankesa për sjellje të pahijshme seksuale ndaj grave gjatë dekadave. Disa nga akuzueset ankohen se ai i ka ndëshkuar profesionalisht kur ato kanë ...

Tenori i famshëm Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale

Alsat - 13.08.2019

Tenori i famshëm me origjinë spanjolle Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale. Gra të ndryshme kanë thënë për agjencinë amerikane të lajmeve ‘Associated Press’ se super ylli i operës është ...

Tenori i famshëm Placito Domingo akuzohet për ngacmim seksual

ABC News - 13.08.2019

Tenori i famshëm Placido Domingo është akuzuar për ngacmim seksual. Akuzat janë bërë nga një numër i konsiderueshëm femrash, në një denoncim në agjencinë e lajmeve “Asoshiejtid Pres”.

Abuzime seksuale edhe në Opera? Tetë femra akuzojnë tenorin Placido Domingo

Gazeta Tema - 13.08.2019

Tetë këngëtare dhe kërcimtare kanë akuzuar tenorin me famë botërore Placido Domingo se i ka ngacmuar seksualisht gjatë takimeve që kanë pasur me të përgjatë 30 viteve, duke filluar nga fundi i viteve ...

Tenori Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale

Mapo - 13.08.2019

Tenori i mirënjohur Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale nga gra të ndryshme. Këto të fundit kanë rrëfyer për agjencinë amerikane të lajmeve “Associated Press” se tenori me origjinë ...

Tenori i famshëm nën akuzë për ngacmim seksual

Durres Lajm - 14.08.2019

Gjiganti i operas, Placido Domingo ka mbrojtur veten përballë akuzave për ngacmim seksual duke insistuar se ai beson se të gjitha ndërveprimet dhe marrëdhëniet në karrierën e tij të gjatë kanë qenë ...

Tenori Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale

BalkanWeb - 13.08.2019

Këngëtari i operas, Placido Domingo, është akuzuar për ngacmim seksual të disa grave, përgjatë disa dekadash. Tetë këngëtare dhe një kërcimtare, pretendojnë se ishin ngacmuar seksualisht nga tenori ...

Tenori spanjoll Domingo akuzohet për ngacmime seksuale

Gazeta Express - 13.08.2019

Ndaj legjendës së operës Placido Domingo janë ngritur ankesa për sjellje të pahijshme seksuale ndaj grave gjatë dekadave. Disa nga akuzueset ankohen se ai i ka ndëshkuar profesionalisht kur ato kanë ...

Tenori i famshëm Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale nga gra të ndryshme

Botasot - 14.08.2019

Tenori i famshëm me origjinë spanjolle Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale. Gra të ndryshme kanë thënë për agjencinë amerikane të lajmeve ‘Associated Press’ se super ylli i operës është ...

Tenori i famshëm Placito Domingo akuzohet për ngacmim seksual

Medial - 13.08.2019

Tenori i famshëm Placido Domingo është akuzuar për ngacmim seksual. Akuzat janë bërë nga një numër i konsiderueshëm femrash, në një denoncim në agjencinë e lajmeve “Asoshiejtid Pres”.

Tenori Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale

Evropaelire - 13.08.2019

Këngëtari i operas, Placido Domingo, është akuzuar për ngacmim seksual të disa grave, përgjatë disa dekadash. Tetë këngëtare dhe një kërcimtare, pretendojnë se ishin ngacmuar seksualisht nga tenori ...

Tenori spanjoll Domingo akuzohet për ngacmime seksuale

Zeri - 13.08.2019

Ndaj legjendës së operës Placido Domingo janë ngritur ankesa për sjellje të pahijshme seksuale ndaj grave gjatë dekadave. Disa nga akuzueset ankohen se ai i ka ndëshkuar profesionalisht kur ato kanë ...

Tenori Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale

SOT - 13.08.2019

Këngëtari i operas, Placido Domingo, është akuzuar për ngacmim seksual të disa grave, përgjatë disa dekadash. Tetë këngëtare dhe një kërcimtare, pretendojnë se ishin ngacmuar seksualisht nga tenori ...

Tenori spanjoll Domingo akuzohet për ngacmime seksuale

Tetova Sot - 13.08.2019

Ndaj legjendës së operës Placido Domingo janë ngritur ankesa për sjellje të pahijshme seksuale ndaj grave gjatë dekadave. Disa nga akuzueset ankohen se ai i ka ndëshkuar profesionalisht kur ato kanë ...

Ankesa ndaj Placido Domingos për ngacmime seksuale të grave

Portalb - 13.08.2019

Ndaj legjendës së operës Placido Domingo janë ngritur ankesa për sjellje të pahijshme seksuale ndaj grave gjatë dekadave. Disa nga akuzueset ankohen se ai i ka ndëshkuar profesionalisht kur ato kanë ...

Ankesa ndaj Placido Domingos për ngacmime seksuale të grave

Botasot - 14.08.2019

Ndaj legjendës së operës Placido Domingo janë ngritur ankesa për sjellje të pahijshme seksuale ndaj grave gjatë dekadave. Disa nga akuzueset ankohen se ai i ka ndëshkuar profesionalisht kur ato kanë ...