TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkrimi i ‘Bild’, Sali Berisha: Rama në krizë të thellë psikike!

BalkanWeb - 15.05.2019

Pas publikimit të shkrimit të gazetës gjermane “Bild” me titull “Shqipëria udhëhiqet nga kriminelë dhe gangsterë” ka reaguar edhe ish-kryeministri, Sali Berisha.

Shkrimi i ‘Bild’, Sali Berisha: Rama në krizë të thellë psikike!

Medial - 15.05.2019

Pas publikimit të shkrimit të gazetës gjermane “Bild” me titull “Shqipëria udhëhiqet nga kriminelë dhe gangsterë” ka reaguar edhe ish-kryeministri, Sali Berisha.

Shkrimi i ‘Bild’, Sali Berisha: Rama në krizë të thellë psikike!

Durres Lajm - 15.05.2019

Pas publikimit të shkrimit të gazetës gjermane “Bild” me titull “Shqipëria udhëhiqet nga kriminelë dhe gangsterë” ka reaguar edhe ish-kryeministri, Sali Berisha.