TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut (Video)

Telegrafi - 12.06.2019

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut.

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë

Botasot - 12.06.2019

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut.

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë

Gazeta Express - 12.06.2019

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut.

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë

Lajmi.net - 12.06.2019

Kjo mund të shihet edhe në pamjet e siguruar se si bëhet transferimi i tyre në burgun e Idrizovës, Ministria e Punëve të Brendshme nën masa të rrepta të sigurisë, duke përfshirë disa njësite ...

Masa ekstreme sigurie ndaj Grupit të Kumanovës (VIDEO)

Albeu.com - 12.06.2019

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës ” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut.

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut (Video)

Antpress - 12.06.2019

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rreezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut.