TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vjollca Luka dhe Alban Shehu sjellin super bashkëpunimin “Vajzat me taka”

Zhurnal - 14.02.2018

Vjollca Luka dhe Alban Shehu sjellin super bashkëpunimin “Vajzat me taka” “Nëse ti ke një zemër ajo zemër ka një emër”, e kështu që nga teksti mjaft i bukur pikërisht për dashurinë flet edhe ...

Vjollca Luka dhe Alban Shehu sjellin super bashkëpunimin “Vajzat me taka”

Flaka - 14.02.2018

“Nëse ti ke një zemër ajo zemër ka një emër”, e kështu që nga teksti mjaft i bukur pikërisht për dashurinë flet edhe bashkëpunimi i sapo ardhur nga artistët Vjollca Luka dhe Alban Shehu.

“Vajzat me taka”, më 14 Shkurt nga Vjollca Luka dhe Alban Shehu

Zhurnal - 13.02.2018

“Vajzat me taka”, më 14 Shkurt nga Vjollca Luka dhe Alban Shehu Një këngë moderne e bukur dhe plot ritëm e për dashurinë do të vijë nesër nga një dyshe artistësh mjaft të njohur e interesante.

Nesër një këngë e bukur dashnie vjen nga Vjollca Luka dhe Alban Shehu

Flaka - 13.02.2018

Një këngë moderne e bukur dhe plot ritëm do të vijë nesër nga një dyshe artistësh mjaft të njohur e interesante. Këngëtarët Vjollca Luka dhe Alban Shehu janë bashkuar në një duet që do të na sjellin ...

Një super duet sapo erdhi, nga Vjollca Luka dhe Alban Shehu (VIDEO)

Ina - 14.02.2018

Nëse ti ke një zemër ajo zemër ka një emër”, e kështu që nga teksti mjaft i bukur pikërisht për dashurinë flet edhe bashkëpunimi i sapo ardhur nga artistët Vjollca Luka dhe Alban Shehu.