TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Ngrirje” e ekonomisë në prag të zgjedhjeve

Alsat - 08.11.2019

Ekonominë në Maqedoni e pret ngecje në një periudhë gjashtë mujore, vlerësojnë nga sektori i biznesit. Periudha zgjedhore që është para nesh tashmë i ka ngrirë projektet e parapara të biznesmenëve.

BPRM: Rritja për këtë vit do të jetë 3.5 për qind

Alsat - 07.11.2019

Banka Popullore mbetet në parashikimin e saj, se Prodhimi Bruto Vendor do të rritet për 3.5 për qind këtë vit, ndërsa vitin e ardhshëm, 3.8 përqind. Megjithatë, guvernatorja Anita Bezhovska ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8

Telegrafi - 07.11.2019

Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska ...

Banka Popullore, parashihet rritje ekonomike prej 3.5%

Flaka - 07.11.2019

Banka Popullore parashikon rritje ekonomike prej 3.5% për këtë vit dhe 3.8% vitin e ardhshëm. Ajo mbetët në projeksionet e muajit prill, por pranon se rreziqet tani janë rritur si nga pasiguria ...

BERZH: Rritja e ekonomisë së Maqedonisë këtë vit dhe vitin e ardhshëm 3.2 përqind

Alb Portali - 07.11.2019

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim rishikoi parashikimet për rritjen e ekonomisë së Maqedonisë së Veriut për këtë vit dhe vitin e ardhshëm prej 3.2 përqind, në vend të tre përqindëshit të ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8

Botasot - 07.11.2019

Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8

Alb Portali - 07.11.2019

Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8

Zhurnal - 07.11.2019

Shkup, 7 nëntor, zhurnal.mk – Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti ...

Zgjedhjet e parakohshme do të ngrijnë ekonominë në gjashtë muajt e parë të vitit 2020

Flaka - 08.11.2019

Ekonominë në Maqedoni e pret ngecje në një periudhë gjashtë mujore, vlerësojnë nga sektori i biznesit. Periudha zgjedhore që është para nesh tashmë i ka ngrirë projektet e parapara të biznesmenëve.