TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BBC për albumin e rrallë të Hackman me bunkerët shqiptarë

BalkanWeb - 11.02.2019

Fotografi, Robert Hackman ka krijuar një album fotografik, ku dokumenton bunkerët e shumtë që u ndërtuan në Shqipëri midis 1975 dhe 1989 me frikën e Luftës së Ftohtë.

Shqipëria dhe 500 mijë bunkerët e saj, artikull mes fotosh nga BBC

Medial - 11.02.2019

Fotografi Robert Hackman ka krijuar një katalog që dokumenton bunkerët që u ndërtuan në Shqipëri mes viteve 1975 dhe 1989 nga frika e Luftës së Ftohtë.

Shqipëria dhe 500 mijë bunkerët e saj, artikull mes fotosh nga BBC

Gazeta Express - 11.02.2019

Gjigandi mediatik BBC ka udhëtuar drejt Shqipërisë, në fokus janë bunkerët e ndërtuar nga regjimi ...

FOTOT/ BBC vëmendje bunkerëve: Në vend që të prodhonin mbrojtje teknologjike, shqiptarët bënin strehë për derrat

Gazeta Tema - 11.02.2019

Fotografi, Robert Hackman ka krijuar një album fotografik, ku dokumenton bunkerët e shumtë që u ndërtuan në Shqipëri midis 1975 dhe 1989 me frikën e Luftës së Ftohtë.

Shqipëria dhe 500 mijë bunkerët e saj, artikull mes fotosh nga BBC

Botasot - 11.02.2019

Gjigandi mediatik BBC ka udhëtuar drejt Shqipërisë, në fokus janë bunkerët e ndërtuar nga regjimi hoxhist. Fotografi Robert Hackman ka krijuar një katalog që dokumenton bunkerët që u ndërtuan në ...