TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Raundi i ri i bisedimeve Athinë-Shkup për emrin në Nju Jork

DW - 13.01.2018

Bisedimet për kontestin e emrit të Maqedonisë mes Athinës dhe Shkupit me ndërmjetësimin e OKB-së zhvillohen sërish në Nju Jork, ku takimi i fundit ka qenë në vitin 2014.

Raundi i ri i bisedimeve Athinë-Shkup për emrin në Nju Jork

Koha.net - 13.01.2018

Bisedimet për kontestin e emrit të Maqedonisë mes Athinës dhe Shkupit me ndërmjetësimin e OKB-së zhvillohen sërish në Nju Jork, ku takimi i fundit ka qenë në vitin 2014.

Emri i Maqedonisë, si lindi problemi me Greqinë?!

Zhurnal - 13.01.2018

Emri i Maqedonisë, si lindi problemi me Greqinë?! Shkup, 13 janar - Konflikti politik ka lindur midis Greqisë dhe Maqedonisë në vitin 1991 me shpalljen e pavarësisë të Maqedonisë.

Raundi i ri i bisedimeve Athinë-Shkup për emrin do zhvillohet në Nju Jork

BalkanWeb - 14.01.2018

Burime të Kombeve të Bashkuara i bënë të ditur, të mërkurën, Deutsche Welle-s se javën e ardhshme në Nju Jork do të mbahet një takim për t’ i dhënë shtysë zgjidhjes së çështjes së emrit për ...

Raundi i ri i bisedimeve Athinë-Shkup për emrin do zhvillohet në Nju Jork

Lajm - 14.01.2018

Burime të Kombeve të Bashkuara i bënë të ditur, të mërkurën, Deutsche Welle-s se javën e ardhshme në Nju Jork do të mbahet një takim për t’ i dhënë shtysë zgjidhjes së çështjes së emrit për ...