TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Memeti: Në rrugën industriale në Tetovë po punohet 24 orë

Zhurnal - 08.11.2019

Tetovë, 8 nëntor, Zhurnal.mk – Drejtori i Ndërmarrjes Publike ”Rrugët e Maqedonisë”, Bekim Memeti ka vendosur që rrugën industriale ta përmbyllë për një kohë të shkurtër.

Teuta Arifi dhe Bekim Memeti punojnë 24 orë për të përfunduar rrugën industriale në Tetovë (VIDEO)

Tetova Sot - 08.11.2019

Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi dhe drejtori i NP ” Rrugët e Maqedonisë”, Bekim Memeti kanë vendosur që rrugën industriale ta përmbyllin për një kohë të shkurtër.