TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministri i jashtëm çek: Nuk e ndryshojmë qëndrimin për Kosovën

Lajmi.net - 11.09.2019

Ai në një postim në Twitter ka thënë se do të vazhdojnë të mbështesin dialogun mes Serbisë dhe Kosovës, dhe rrugën e tyre drejt Bashkimit Evropian. “Qeveria çeke, e cila është përgjegjëse për ...

Ministri i jashtëm çek: Nuk e ndryshojmë qëndrimin për Kosovën

Flaka - 11.09.2019

Ministri i jashtëm i Republikës Çeke, Tomas Petricek ka thënë se qeveria e vendit të tij nuk e ndryshon qëndrimin për pavarësinë e Kosovës. Ai në një postim në Twitter ka thënë se do të vazhdojnë të ...

Ministri i jashtëm çek: Nuk e ndryshojmë qëndrimin për Kosovën

Portalb - 11.09.2019

Ministri i jashtëm i Republikës Çeke, Tomas Petricek ka thënë se qeveria e vendit të tij nuk e ndryshon qëndrimin për pavarësinë e Kosovës, njofton Lajmi.net.