TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

E keni ditur gabim, në takimin e parë duhet të flasësh për ish-in për një arsye të qartë

Portalb - 10.07.2019

Takimet e para janë shpeshherë të çuditshme. Pak rëndësi ka mënyra si kemi filluar të njihemi, kur shkojmë në takimin e parë do të ndihemi nervoze, të emocionuar dhe do të shpresojmë të kemi gjëra ...

Pse duhet të flisni për ishi-n në takimin e parë

Lajmi.net - 11.07.2019

Pak rëndësi ka mënyra si kemi filluar të njihemi, kur shkojmë në takimin e parë do të ndihemi nervoze, të emocionuar dhe do të shpresojmë të kemi gjëra për të folur.

Pse duhet të flisni për ishi-n në takimin e parë

Ina - 12.07.2019

Takimet e para janë shpeshherë të çuditshme.Pak rëndësi ka mënyra si kemi filluar të njihemi, kur shkojmë në takimin e parë do të ndihemi nervoze, të emocionuar dhe do të shpresojmë të kemi gjëra për ...