TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Festivali i paqes/ 50 vite nga i famshmi Woodstock

Top Channel - 14.08.2019

Festivali i paqes në 1969, i dashurisë dhe muzikës, Woodstock, shënon përvjetorin e trij të 50 këtë fundjavë dhe ka ndezur një valë nostalgjie për një epokë kur roku ishte për të rinjtë, hipitë ishin ...

Festivali i paqes- 50 vite nga i famshmi Woodstock

Botasot - 14.08.2019

Festivali i paqes në 1969, i dashurisë dhe muzikës, Woodstock, shënon përvjetorin e trij të 50 këtë fundjavë dhe ka ndezur një valë nostalgjie për një epokë kur roku ishte për të rinjtë, hipitë ishin ...