TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nga Nikshiqi uzurpojnë tokat shqiptare të Ulqinit për kultivimin e ullinjëve

Ina - 11.10.2018

Kumtese per opinion e partisë FORCA: Pas fatkeqesise nga zjarri e cila dite me pare e ka kapluar nje zone te Valdanosit, per te cilen sipas te gjitha rregullave duhet te merremi me gjetjen e fajtorit ...

Çka po ndodh me Valdanosin e Ulqinit?

Botasot - 10.10.2018

Gjiri i Valdanosit shtrihet në një largësi prej 4 miljesh nautike në veri-perëndim të qytetit të Ulqinit midis Mavrianit dhe Mendrës, në formë patkoi të ngushtë.