TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rikonstruohet bulevardi “Kërste Misirkov”, problem mbetet rruga e “Jahja Pashës”

Alsat - 14.08.2019

Në 30 ditët e ardhshme, edhe bulevardi “Kërste Misirkov” do ti nënshtrohet rikonstruksionit në të dyja anët. Me këtë do t’ju bashkëngjitet bulevardeve që tashmë janë në rikonstruim, por njëkohësisht ...

Ganiu inspekton punimet në bulevardin më të frekuentuar në Çair

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht, zhurnal.mk – Komuna e Çairit dhe Qyteti i Shkupit të koordinuara për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të bulevardeve në Çair. Fillon procesi i punës për asfaltimin e bulevardit ...

Fillon asfaltimi i bulevardit “Krste Misirkov” në Bit Pazar

Medial - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Pas realizimit të aksioneve të shumta të asfaltimit të rrugëve sekondare nga ana e Komunës së Çairit, falë bashkëpunimin efikas institucional mes saj dhe Qytetit të ...