TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Në pikën kufitare ku Labi dërgoi batanije, mërgimtarët po presin deri në pesë orë

Lajmi.net - 12.01.2019

Deputeti i Kosovës, Labinot Tahiri ka vendosur që mërgimtarëve të cilët po presin me orë të tëra në pikën kufitare të Merdares t’u dërgojë batanije. E sipas të dhënave të fundit të Qendrës për ...

Kthehen pritjet kufitare, mërgimtarët presin deri në katër orë në Merdare

Telegrafi - 12.01.2019

Përkundër temperaturave të ftohta, mërgimtarët po detyrohen të presin me orë të tëra në pikën kufitare në Merdare. Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet për të dalë nga Merdarja në ...

Kthehen pritjet e gjata në Merdare

Koha.net - 12.01.2019

Bashkatdhetarët që janë duke u kthyer në shtetet e Perëndimit, po presin në pikën kufitare në Merdare më shumë se 6 orë. Përkundër temperaturave të ftohta, mërgimtarët po detyrohen të presin për më ...

Labinot Tahiri u blen batanije mërgimtarëve që po presin në Merdare

Lajmi.net - 12.01.2019

Edhe pse shumë prej mërgimtarëve tashmë janë kthyer në vendet ku jetojnë, në pikat kufitare në dalje të Kosovës po vazhdojnë kolonat e gjata. Pritjet në Merdare arrijnë deri në katër orë e për këtë ...

Labi blen batanije për mërgimtarët që po presin në Medrare

Botasot - 12.01.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri thotë se nuk ka mundur të qëndrojë i ulur në shtëpi derisa në Merdare shumë bashkatdhetar janë duke prit me orë të tëra për ta kaluar kufirin.

Pritje deri në pesë orë në Merdare

Lajmi.net - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e mbrëmjes. Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritje më të gjata ka në Merdare.

Pritjet në Merdare deri në 5 orë

Gazeta Express - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e ...

Vazhdojnë kolonat në Merdare

Zeri - 12.01.2019

Mërgimtarët në dalje të pikës kufitare Merdarë janë duke pritur gjatë. Edhe sot, kur temperaturat janë në minus, ata po presin deri në tri orë për të dalë nga kjo pikë kufitare.

Kthehen kolonat në Merdare

Gazeta Express - 12.01.2019

Mërgimtarët në dalje të pikës kufitare Merdarë janë duke pritur gjatë. Edhe sot, kur temperaturat janë në minus, ata po presin deri në tri orë për të dalë nga kjo pikë ...

S’përfundojnë kolonat në kufi, katër orë pritje në Merdare

Lajmi.net - 11.01.2019

Megjithëse shumica e mërgimtarëve tashmë janë kthyer në vendet ku punojnë dhe jetojnë, në pikat kufitare në dalje të Kosovës po vazhdon të ketë kolona të gjata.

Kthehen pritjet e gjata në Merdare

Almakos - 13.01.2019

Përkundër temperaturave të ftohta, mërgimtarët po detyrohen të presin me orë të tëra në pikën kufitare në Merdare. Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet për të dalë nga Merdarja në ...

Ja çfarë bëri Labi për mërgimtarët që po presin në Merdare

Zeri - 12.01.2019

Edhe pse shumë prej mërgimtarëve tashmë janë kthyer në vendet ku jetojnë, në pikat kufitare në dalje të Kosovës po vazhdojnë kolonat e gjata. Pritjet në Merdare arrijnë deri në katër orë e për këtë ...

Tahiri blen batanije për mërgimtarët që po presin në Medrare

Tetova Sot - 12.01.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri thotë se nuk ka mundur të qëndrojë i ulur në shtëpi derisa në Merdare shumë bashkatdhetar janë duke prit me orë të tëra për ta kaluar kufirin.

Pritjet në Merdare deri në 5 orë

Botasot - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e mbrëmjes. Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritje më të gjata ka në Merdare.

Radhë në Mërdarë

Albeu.com - 12.01.2019

Mërgimtarët në dalje të pikës kufitare Merdarë janë duke pritur gjatë. Edhe sot, kur temperaturat janë në minus, ata po presin deri në tri orë për të dalë nga kjo pikë kufitare .

Rikthehen pritjet në kufi

Zeri - 11.01.2019

Megjithëse shumica e mërgimtarëve tashmë janë kthyer në vendet ku punojnë dhe jetojnë, në pikat kufitare në dalje të Kosovës po vazhdon të ketë kolona të gjata.

Pritjet deri në 5 orë në pikën kufitare të Merdares

Albeu.com - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e mbrëmjes. Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritje më të gjata ka në Merdare.

Kthehen kolonat në Merdare

Botasot - 12.01.2019

Mërgimtarët në dalje të pikës kufitare Merdarë janë duke pritur gjatë. Edhe sot, kur temperaturat janë në minus, ata po presin deri në tri orë për të dalë nga kjo pikë kufitare.

Pritjet në Merdare deri në 5 orë

Tetova Sot - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e mbrëmjes. Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritje më të gjata ka në Merdare.

Është mesantë dhe mërgimtarët vazhdojnë të presin në Merdare

Botasot - 13.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe tash në mesnatë. Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar ka njoftuar më herët se pritje më të gjata ka në Merdare.