TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jovanoviq: Serbia nuk mundet, edhe Kosovën edhe Evropën

Telegrafi - 11.06.2018

Kryetari i Partisë Demokratike të Serbisë (DSS), Millosh Jovanoviq, tha sot se është e pamundur që Serbia ndjek politikën “Edhe Kosova edhe Evropa”, duke shtuar se partia e tij 10 vjet më parë e ka ...

Lideri serb: Serbia nuk mundet të ndjekë politikën ‘edhe Kosovën edhe Evropën’

BalkanWeb - 12.06.2018

Kryetari i Partisë Demokratike të Serbisë (DSS), Millosh Jovanoviç deklaroi se është e pamundur që Serbia ndjekë politikën “Edhe Kosova edhe Evropa”, duke shtuar se partia e tij 10 vjet më parë e ka ...

Jovanoviç: Serbia nuk mund të kërkojë edhe Kosovën edhe Evropën

SOT - 12.06.2018

Kryetari i Partisë Demokratike të Serbisë (DSS), Millosh Jovanoviç tha sot se është e pamundur që Serbia ndjek politikën “Edhe Kosova edhe Evropa”, dhe shtoi se partia e tij 10 vjet më parë e ka ...