TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aktorët Gizem Karaca dhe Cagatay Ulusoy dënohen me 10 muaj burg

Telegrafi - 15.05.2019

Aktorët e famshëm turq, Gizem Karaca dhe Çagatay Ulusoy, sërish mund ta kalojnë një pjesë të jetës prapa grilave. Ulusoy dhe Karaca janë dënuar nga një gjykatë në Stamboll me 10 muaj burg për ...

Dënohen me burg aktorët e famshëm turq

ABC News - 15.05.2019

Një gjykatë në Stamboll ka dënuar të premten 13 të pandehur, mes të cilëve edhe aktorët Çağatay Ulusoy e Gizem Karaca sidhe këngëtarin Cenk Eren me nga 10 muaj burg për përdorim të lëndëve narkotike.

Burg për aktorët e famshëm turq

Gazeta Tema - 15.05.2019

Një gjykatë në Stamboll ka dënuar të premten 13 të pandehur, mes të cilëve edhe aktorët Çağatay Ulusoy e Gizem Karaca, si dhe këngëtarin Cenk Eren me nga 10 muaj burg për përdorim të lëndëve ...

Burg për aktorët e njohur turq, çfarë kanë bërë

Albeu.com - 16.05.2019

Një gjykatë në Stamboll ka dënuar 13 të pandehur, mes të cilëve aktorët e njohur turk, Çagatay Ulusoy e Gizem Karaca si dhe këngëtarin Cenk Eren me nga 10 muaj burg për përdorim të lëndëve narkotike.