TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pal Lekaj viziton Komunën e Kaçanikut

Lajmi.net - 12.10.2017

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj vizitoi komunën e Kaçanikut, ku prit nga kryetari i kësaj komune Besim Ilazi. Në këtë takim u bisedua për vazhdimin projekteve të cilat janë duke u realizuar në ...

Lekaj inspektoi disa projekte infrastrukturore të Obiliqit

Lajmi.net - 12.10.2017

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj vizitoi sot komunën e Obiliqit, dhe u prit nga kryetari Xhafer Gashi. Në këtë takim u bisedua për projektet rrugore të kësaj komune të cilat do të realizohen në ...

Pal Lekaj viziton Komunлn e Kaзanikut

Botasot - 12.10.2017

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj vizitoi komunën e Kaçanikut, ku prit nga kryetari i kësaj komune Besim Ilazi. Në këtë takim u bisedua për vazhdimin projekteve të cilat janë duke u realizuar në ...

Lekaj inspektoi disa projekte infrastrukturore tл Obiliqit

Botasot - 12.10.2017

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj vizitoi sot komunën e Obiliqit, dhe u prit nga kryetari Xhafer Gashi. Në këtë takim u bisedua për projektet rrugore të kësaj komune të cilat do të realizohen në ...

Lekaj premton përmirësime në infrastrukturën rrugore në Kaçanik, Obiliq e Han të Elezit

Koha.net - 12.10.2017

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj vizitoi komunën e Kaçanikut, atë të Obiliqit dhe Hanin e Elezit. Në Kaçanik u prit nga kryetari i kësaj komune Besim Ilazi.

Lekaj inspekton projektet infrastrukturore në Obiliq

Telegrafi - 12.10.2017

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj vizitoi sot komunën e Obiliqit, dhe u prit nga kryetari Xhafer Gashi, me të cilin bisedoi për projektet rrugore të kësaj komune që do të realizohen në të​ ardhmen.